6 ONMISBARE BEAUTY EN KLEDING TIPS VOOR EEN FOTOSHOOT ÉN 3 MEEST GEMAAKTE FOUTEN

Als fotograaf voor vrouwelijke ondernemers let ik heel erg op hair make-up en styling. Als je een fotoshoot boekt bij een fotograaf wil je er gewoon alles uithalen! Daarom deel ik mijn 6 belangrijkste tips én 3 meest gemaakte fouten op een fotoshoot. Deze kun je letterlijk kopiëren en meenemen naar jouw volgende shoot!

STUUR MIJ DE TIPS

OVER MIJ

Als fashion en branding fotograaf voor vrouwelijke ondernemers ben ik elke dag bezig met prachtige vrouwen. Ik beschrijf hierboven swat mij is opgevallen tijdens fotoshoots en wat ik heb meegemaakt bij mijn visagiste en stylisten. 

 

Ik begon met fotograferen toen ik een klein meisje was en heb deze passie direct overgenomen van mijn vader, die ook fotograaf is. Nu fotografeer ik met liefde portretten en let hierbij vooral op de ogen!

 

Rotterdam is mijn geliefde stad en ik werk graag in koffietentjes waar ik de hele dag wortel-noten taartjes eet. Na werk ren ik naar de sportschool en ga ik naar yoga (die taartjes moeten er immers ook weer af)! Het liefste heb ik 8 honden die ik allemaal zou willen meenemen naar een fotoshoot!