top of page

Ben je er klaar voor om in je visuele kracht te staan en moeiteloos meer ideale klanten aan te trekken?

DE FOTOSHOOT VOOR FEMALE ENTREPRENEURS

Hoe zou het zijn als je...

Je kunt vlammen met jouw website en niet één, niet twee maar 100 ideale klanten zou aantrekken? 

Eindelijk geen selfie's of oude foto's meer op je website en social media profiel!

Een CEO uitstraling kunt doorvoeren en zo meer ideale klanten kunt aantrekken?

Groeien in je bedrijf, zelfvertrouwen en in je mindset?

annie-spratt-c-Ot-d_-NSk-unsplash.jpg
Ze zeggen...

Niet voor niets: Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Door middel van de juiste foto’s zet je kracht bij je verhaal en komt je persoonlijkheid nog 100x beter naar voren.

WIL JE:

+    Een sterk visueel merk worden en impact maken?

+    Geen excuus meer hebben om geen content te delen omdat je geen mooie foto's hebt?

+    Een fantastische website/social media met converterende beelden?

Sophie-AdamH_edited.jpg
Wat is de Female Entrepreneur fotoshoot?

Met fotografie creëer je zakelijke kansen die anderen laten liggen. Want als jij je plek niet claimt, pakt iemand anders 'm wel. Je onderscheid jezelf niet alleen, je gaat letterlijk in je kracht staan.

 

De FEMALE ENTREPRENEUR fotohoot is perfect als je dit kwartaal nog visuele impact wilt maken bij je doelgroep en je als expert in jouw markt te onderscheiden.

Bovendien is dit een unieke kans om eersteklas high end fotografie in te zetten voor je business voor een prettige prijs zodat je direct een kickstart maakt!

 

Hoe werkt het?
Tijdens de zoom meeting bespreken we de fotoshoot en we maken een persoonlijk moodboard. Hierna krijg je mijn guideline, shopping list en mijn allerbeste tips toegestuurd. Ik vertel je veel gemaakte fouten én deel poseervideo's om je optimaal op je gemak te stellen. Voor tijdens en na de shoot hebben we contact via de mail en whatsapp. Ik begeleid je het gehele (en superleuke) voorbereidingsproces.

 

Vind je het een beetje spannend? I get that! Maak je geen zorgen, ik meer dan 300 vrouwen gefotografeerd, ben gepubliceerd in de Linda en heb bewezen coachings technieken om jou te helpen tijdens de shoot. Ik beloof je: 100% tevredenheidgarantie!

Tijdens de FEMALE ENTREPRENEUR fotoshoot kun je een tijdslot boeken van 60 minuten en word je vastgelegd door mij. Je wordt gefotografeerd op een locatie ter waarde van € 350,- incl. De locatie is Atelier Oost in Amsterdam

 

Nog heel even geldt het REGULAR BIRD aanbod met € 50,- korting.

Informatie
Be the CEO your parents wanted you to marry
Image by BRUNO EMMANUELLE
Scared? Good! We don't grow when we stay in our comfort zone
backdrop.jpg
IMG_3010.jpg
Rev-1.png
B0135427-038D-453F-8D82-5C8FAC575776.JPG
IMG_3013.jpg
IMG_3011.jpg
P1010730-5.jpg

Ik had niet verwacht dat deze dag zo leuk zou zijn! Het is heel gek om echt eens in de spotlight te staan, ondanks dat je dat natuurlijk altijd al staat met je bedrijf. De foto’s zijn echt prachtig!

 

Natuurlijk laat Sophie je tijdens de shoot wat foto's zien op haar fototoestel, maar als je het dan op je laptopscherm ziet wordt het opeens echt. Het was echt moeilijk kiezen, terwijl ik maar liefst 60 foto's tot mijn beschikking had. Ik heb zelfs 4 foto’s cadeau gekregen! 

 - Manuela Warner
Online Marketeer

THE FUTURE IS FEMALE 
 HILLARY CLINTON

The future is female - Hillary Clinton
what do you get?

Een uitgebreide intake van via Zoom; met voorbereidende checklist waarbij we samen kijken naar jouw website en social media strategie

Een persoonlijk moodboard waarbij ik je de mogelijkheden laat zien die passen bij jouw business

De mogelijkheid om 5 outfits mee te nemen naar de shoot om voldoende variatie te creëren

Boek je mij voor een losse shoot met locatie dan kun je mijn personal branding shoot GROW boekten twv € 1650,- incl. locatie.

Een unieke fotoshoot locatie Atelier Oost ter waarde van € 350,- incl.

Een uitgebreide guideline om je in de voorbereiding op weg te helpen inclusief shopping list gemaakt door mijn styliste

30 Bewerkte foto's die je na de shoot zelf uit kiest (er is mogelijkheid tot bijbestellen)

Een nazorg-pakket met advies hoe je de foto's na de shoot kunt gebruiken op social media en website

pexels-karolina-grabowska-4207890.jpg
Claim je tijdslot:

De prijs van € 600,- wordt incl. btw verrekend bij het afrekenen. 

Atelier Oost Amsterdam

BETALEN FF
Image by Henry & Co.
Scared? Good! We don't grow when we stay in our comfort zone
  • Mag ik zelf de foto's uitkiezen?
    Jazeker! Het is een mogelijkheid zelf je foto's uit te kiezen voor € 39,- ex btw. Dit is het bedrag wat ik reken voor het half uurtje extra tijd dat het mij kost voor jou een voorselectie te maken. Je kunt uit een map uit alle goede beelden jouw favo foto's kiezen. (Soms zijn dat er wel 50)! Je kunt zelfs notities toevoegen en website maten doorgeven als je dit wilt. Zoals bijvoorbeeld je header. In onze mailwisseling leg ik je precies uit hoe de 'eigen selectie' van de foto's werkt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen mij de foto's uit te laten kiezen. Het is helemaal aan jou!
  • Wat als het regent?
    Alle buitenlocaties zijn zo ingedeeld dat er voldoende afgedekte mogelijkheden om te fotograferen als het een beetje regent of miezert. Als het op onze fotodag keihard aan het gieten is heb je twee opties. Je kunt ervoor kiezen om dan naar mijn binnen studio te komen of we plannen een nieuwe mogelijkheid in via een datumprikker.
  • Ik vind fotograferen spannend
    Snap ik! Ik krijg dagelijks vrouwen voor mijn lens die fotograferen spannend vinden. Voor sommige is het zelfs hun allereerste shoot. Ik ben een ervaren fotograaf en heb over mijn gehele carriere meer dan 150 vrouwen gefotografeerd. Daarom heb ik een uitgebreide guideline met poseertips en video's om je op weg te helpen. Ook heb ik coachtechnieken geleerd die je op de set gaan helpen het beste uit jezelf te halen. Bedenk voor jezelf dat je uit je comfortzone stapt en dit altijd eng is; maar fotografie is zoals een sport beoefenen. Je wordt er steeds beter in en gaat het zelfs nog leuk vinden. Hoe gaaf is het dat je dan erna ook nog toffe beelden voor je business hebt?
pexels-karolina-grabowska-4207890_edited.png
SophieAdam-23.jpg
Twijfel je?
LATEN WE EVEN BELLEN. PLAN HIER JOUW MATCH-CALL EN KOM ERACHTER OF MIJN AANBOD BIJ JE PAST!
bottom of page