top of page
SophieAdam-A4S.jpg
The High End Inclusive
Je bent een unieke ondernemer. Een entrepreneur voor wie ondernemen geen hobby is of middel om rond te komen. Jouw bedrijf is je passie, je purpose.
“Success is doing what you want to do, when you want, where you want, with whom you want, as much as you want.” - Tony Robbins

Je wordt niet slapend een high end CEO van je bedrijf. Je werkt slim en efficient en bent altijd aan het optimaliseren. Jij bent een uniek en krachtig merk en de koploper van jouw markt. 

 

Ik denk even met je mee. Je bedrijf gaat goed. Zelfs met hulp heb je het nog druk in je business. Ondertussen ben je wel gewend taken te delegeren.

Mijn naam is Sophie

...en ik organiseer eersteklas beeldbanken voor succesvolle kennis ondernemers met ambiteuze dromen.

Why? Zul je misschien denken. Maar het eerlijke antwoord is dat ik graag 'aan' ga van inspirerende vrouwelijke leiders. Die meer verdienen durven te verdienen dan mannen en keihard impact maken!

Wist je dat vrouwen gemiddeld 3 ton mislopen in hun leven? Door loonkloven, ongelijkheid en allerlei stigma's hebben we juist nu sterk vrouwelijk leiderschap nodig. Ik geloof dat dit begint bij ondernemerschap, en zeker de juiste zichtbaarheid.

Durf jij op te komen als leider? Laat je dit visueel ook zien?

 

Ik ben echte Rotterdamse en heb een “Niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Ondernemen zit in mijn bloed. Niet alleen ik- ook mijn opa, neven en zusje zijn ondernemer en runnen succesvolle bedrijven.

Ik woon samen met mijn vriend, in het centrum. Ik rol letterlijk de kroeg in. En dat doe ik graag! ;)

 

Als fotograaf heb ik gewerkt voor bedrijven zoals: Heijmans BV, Groenlinks, RTL, RTL Nieuws, Team Kappers, Brainwash, Boffi, Cachet Modelling, Nak-D en TessV. En mijn Personal Branding fotohoot is al meer dan 200 keer verkocht. Mede door zelf zichtbaar te zijn heb ik in korte tijd een succesvol fotografie bedrijf weten op te bouwen.

 

SophieAdam-23.jpg
Ik krijg,

Energie van mensen die durven, dromen, doen. Niet te veel miepen 'and just do it'. Ik vind het heerlijk om de meest ambitieuze ondernemers vast te leggen en volledige regie van de fotoshoot volledig over te nemen.

Ik ga graag naar yoga, loop hard en ben gek op zelfontwikkeling. Op dit moment volg ik een hypnose cursus en dit kan ik iedereen aanraden. Mentaal groeien is de beste investering in en voor jezelf (en een cadeautje voor anderen).

 

Dat vertaalt zich in mijn fotografie. Ik zoek graag de diepere laag van de mens op en fotografeer jouw intrinsieke dromen.

 

Wil je met mij samenwerken? Dan ontvang je een exclusieve beeldbank die past bij jouw niveau van ondernemen. Ik regel een visagiste, een styliste en een locatie die past bij jouw niveau van ondernemen.

 

Want ook als je succesvol bent is er ruimte voor visuele groei.

The High End Inclusive:

3,5 uur op locatie

100 foto's te verdelen naar wens

Mijn vaste stijlcoach twv € 850,-

Mijn vaste make-up & hair artist twv € 650,-

Een locatie budget naar keuze twv € 500,-

Eigen selectie van de foto's

Verwen cadeau pakket

Volledige ontzorging 

Uitgeschreven concept & branding

Christel-spiekfoto.jpg

Ik had weinig echt goede foto's van mijzelf. De foto's die ik wel had waren oké maar ik was er nog niet heel erg trots op. Ik miste de wauw factor. De reden dat ik weinig goede foto's had was omdat ik het super ongemakkelijk vind om voor de camera te staan. Ik verstijf krijg een gekke blik met als resultaat, hele bijzondere foto's zullen we maar zeggen. Voor mijn nieuwe bedrijf Talentvibes had ik behoefte aan foto's die ik zonder blikken of blozen durf te plaatsen op de socials. Foto's waar ik zelf trots op zou zijn;.Ook voor mijn website had ik mooie, aansprekende foto's nodig.  
 

Al gelijk het eerste telefoongesprek met Sophie merkte ik dat zij echt wezenlijk anders werkt dan veel andere fotografen. Ze is betrokken, oprecht maar daarnaast ook nog eens super professioneel. Ze weet als geen ander dat de helft van de shoot al start vooraf. In de voorbereidingen denkt ze mee over je locatie, haar, make-up en kleding. Ze laat je kennis maken met poseren en dat het heel normaal is om zenuwachtig te zijn. Het moodboard maken vooraf aan de shoot vond ik een grote plus. Hierdoor ga je zelf al goed nadenken over wat bij je brand past. 
 

Aan iedereen die mooie foto's van zichzelf wil hebben. Aan alle mensen die zeggen dat ze nooit mooi op een foto staan. Het kan dus zeker wel! ;-) Met de juiste coaching weet Sophie je precies goed vast te leggen. Precies zoals je bent. Sophie is en mooi mens met een heel groot hart voor haar klanten. Ze weet door kleine dingen precies de juiste klantbeleving neer te zetten. Sophie bedankt!!

 - Christel Hendriks
Life & Business Coach

IMG_3010.jpg
Rev-1.png
B0135427-038D-453F-8D82-5C8FAC575776.JPG
IMG_3011.jpg
IMG_9177.jpg
The High End Inclusive

Ik geloof dat een fotoshoot als een cocktail is, waarbij alle ingrediënten samenvloeien. Elkaar omarmen en versterken. 

En wanneer dit in de juiste verhouding gebeurt ontstaat er iets prachtigs. Een herinnering voor het leven. Deze fotoshoot is mijn meest exclusieve fotografie aanbod.

Schermafbeelding 2021-10-26 om 16.26.33.png
backdrop.jpg
De investering:
DE INVESTERING VAN DIT TRAJECT IS € 3900,- ex btw

Ook te boeken als traject. 

Plan je match-call:
match-call-higend
Deze fotoshoot is een cadeautje voor jezelf. Een volledige business draaiende houden, je team aansturen en ondertussen de boterhammen van je kids smeren. Wanneer ben jij aan de beurt?
Image by Suganth
We need Queens aan de top! Vrouwen die hun vrouwelijke kracht ownen en inspireren. Ben je geïnspireerd geraakt?Plan dan een match-call en laat je onderdompelen in de eindeloze mogelijkheden van visueel kracht & impact!
bottom of page