SophieAdam-A4S.jpg

De high end CEO businesswoman beeldbank

Je bent een unieke ondernemer. Een entrepeneur voor wie ondernemen geen hobby is of middel om rond te komen. Jouw bedrijf is je passie, je purpose.

Je wordt niet slapend een high end CEO van je bedrijf. Je werkt slim en efficient en bent altijd aan het optimaliseren. Jij bent een uniek en krachtig merk en de koploper van jouw markt. 

 

Ik denk even met je mee. Je bedrijf gaat goed, sterker nog: Het gaat heel goed! Nog nooit heb je zoveel verdiend maar je werkt ook hard. Zelfs met meerdere VA’s heb je het nog druk in je business. Ondertussen ben je wel gewend taken te delegeren.

ABOUT SOPHIE

Get to know me

Terug naar de basis. Wie ben ik? Mijn naam is Sophie en ik organiseer eersteklas beeldbanken voor succesvolle kennis ondernemers met een minimale omzet van 10K per maand.

Why? Zul je misschien denken. Maar het eerlijke antwoord is dat ik graag 'aan' ga van inspirerende vrouwelijke leiders. Die meer verdienen dan hun mannen en keihard impact maken!

 

Ik ben echt een Rotterdamse en heb een “Niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Ondernemen zit in mijn bloed. Niet alleen ik- ook mijn opa, neven en zusje zijn ondernemer en runnen succesvolle bedrijven.

Ik woon samen met mijn vriend, waar ik zojuist ben ingetrokken. Wat inhoudt dat ik het hele huis aan het ‘ontmannen’ ben en lekker bezig ben met inrichten.

 

Als fotograaf heb ik gewerkt voor bedrijven zoals: Heijmans BV, Groenlinks, RTL, RTL Nieuws, Team Kappers, Brainwash, Boffi, Cachet Modelling, Nak-D en TessV. En mijn Personal Branding fotohoot is al meer dan 200 keer verkocht. Mede door zelf zichtbaar te zijn heb ik in korte tijd een succesvol fotografie bedrijf weten op te bouwen.

 

Ik krijg energie van mensen die durven, dromen, doen. Niet te veel miepen 'and just do it'. Ik vind het heerlijk om de meest ambitieuze ondernemers vast te leggen en volledige regie van de fotoshoot volledig over te nemen.

Time is money my friend! 

Ik ga graag naar yoga, loop hard en ben gek op zelfontwikkeling. Op dit moment volg ik een hypnose cursus en dit kan ik iedereen aanraden. Mentaal groeien is de beste investering voor jezelf (en een cadeautje voor anderen).

 

Dat vertaalt zich in mijn fotografie. Ik zoek graag de diepere laag van de mens op en fotografeer jouw intrinsieke dromen.

 

Wil je met mij samenwerken? Dan ontvang je een exclusieve beeldbank die past bij jouw niveau van ondernemen. Ik regel een visagiste, een styliste en een locatie die past bij jouw niveau van ondernemen.

 

Want ook als je succesvol bent is er ruimte voor visuele groei!

1/4

THE FUTURE IS FEMALE

- HILLARY CLINTON

1/3

1/3

EVERY PROBLEM IS A GIFT, WITHOUT PROBLEMS WE WOULD NOT GROW 

– TONY ROBBINS

1/2

HOE WERKT HET

+ 

Vooraf hebben we een intakegesprek. Is het een go? Dan ontvang je een fijn verwen cadeautje om van te ontspannen. Ik maak ondertussen een uitgebreid moodboard passend bij jouw business en persoonlijkheid.

+ 

Op basis van het concept en moodboard leg ik contact met visagisten, stylisten en locatiemanagers. Zeer regelmatig, leg ik ook contact met een videograaf en wordt de fotoshoot gecombineerd met een video.

+ 

In het zoomgesprek twee weken vooraf de fotoshoot nemen we alle informatie door en hakken we samen de knoop door. Heerlijk, want ik zoek alles voor jou uit en in één zoom sessie is alles geregeld.

 

Jouw investering:

Een zoom sessie van 45 minuten en ik doe de rest.

+ 

Vervolgens kom je naar de fotoshoot op locatie waar ik zorg dat je aan niks ontbreekt. Ik neem iets lekkers mee en wordt heerlijk in de watten gelegd, inclusief kleine facial behandeling, door onze uitgekozen visagiste.

+ 

Terwijl je haar wordt verzorgd zal de styliste alvast de eerste outfits aan je tonen. Daarnaast ben ik er natuurlijk bij om je op je gemak te stellen en ervoor te zorgen dat we een prachtige beeldbank fotograferen.

+ 

Uiteindelijk loop je de deur uit met een heerlijk gevoel en ruim 100 foto's

DE INVESTERING IS € 2700,- EXCL. BTW

voel de visuele kracht

MET HET VERHAAL VAN IRIS

WHAT OTHERS SAY

 - Manuela Warner

Online Marketeer

Ik had niet verwacht dat deze dag zo leuk zou zijn! Het is heel gek om echt eens in de spotlight te staan, ondanks dat je dat natuurlijk altijd al staat met je bedrijf. De foto’s zijn echt prachtig!

 

Natuurlijk laat Sophie je tijdens de shoot wat foto's zien op haar fototoestel, maar als je het dan op je laptopscherm ziet wordt het opeens echt. Het was echt moeilijk kiezen, terwijl ik maar liefst 60 foto's tot mijn beschikking had. Ik heb zelfs 4 foto’s cadeau gekregen! 

IMG_3010.jpg
IMG_3013.jpg

Mijn lievelingsvrouw op het gebied van personal branding is Oprah. Als afro Amerikaanse vrouw heeft ze het niet makkelijk gehad zichzelf als merk te verkopen. Maar door de jaren heen heeft ze laten zien dat ze niet op geeft, ergens voor staat. Haar Personal Branding is een ijzersterke strategie waarbij ze een authentiek beeld van zichzelf laat zien. Ze was op 49-jarige leeftijd de eerste gekleurde, vrouwelijke miljardair. Tegenwoordig staat de teller van Winfrey op 3 miljard!

 

Oprah is een multi-entrepeneur. Ze schrijft een boek, heeft haar eigen talkshow en geeft aan goede doelen. Via de Oprah methode zorgen we ervoor dat jij jezelf als high end merk perfect presenteert. Je bent een multidisciplinaire speler op hoog niveau!

Deze fotoshoot is een cadeautje voor jezelf. Een verwen momentje voor jezelf. Even ontsnappen aan de realiteit. Een volledige business draaiende houden, je team aansturen en ondertussen de boterhammen van je kids smeren. Hoe vaak heb je echt tijd voor jezelf en hoe vaak neem je de tijd voor jezelf. Even je telefoon uit en genieten!

We need Queens aan de top! Vrouwen die hun vrouwelijke kracht ownen en inspireren. Ben je geïnspireerd geraakt?

 

Plan dan een intake gesprek in met mij en laat je onderdompelen in de eindeloze mogelijkheden van visueel impact maken.

 

Leuk je te ontmoeten,

Dankjewel voor je interesse.

Ik neem contact met je op.