de shoot van...

Dartie

“Mijn naam is Dartie en ik ben mindfulness trainer.

 

De foto's zijn echt geweldig. De foto's zijn echt geweldig. Door de informatie die Sophie van tevoren had gestuurd, het voorbereiden op de shoot en doordat onze samenwerking zo fijn was voelde ik me op mijn gemak. Dat zie je in de foto's terug. Ik had nooit gedacht dat een fotoshoot zo gemakkelijk kon zijn en geheel niet oncomfortabel.

 

De sneakpeaks na de shoot vond ik ook erg prettig. Ik kon de foto’s direct op mijn website gebruiken, die er meteen veel beter uitziet met goede foto's van mezelf en fijn dat je de online gallery kon bekijken en nog iets kon bijstellen.

 

Sophie levert echt een pakket, dat is fijn omdat je echt geholpen wordt. Ook het nazorgpakketje vond ik fijn te ontvangen. Ik zou Sophie zeker aanraden!”

Dartie

De fotoshoot met Dartie was inspirerend! 😍

 

Dat is echt het goede woord ervoor. Jullie weten vast al een beetje dat ik een spiri-wiri gekkie ben. Ik leg af en toe tarotkaarten, mediteer en ga naar yoga. Dus past de shoot met Dartie, mindfullnes trainer, perfect in mijn portfolio.

 

Gewoon de hele dag voelde als een zen-meditatie waarbij ik echt heel ontspannen heb mogen fotograferen. Supergaaf om te doen!

© 2018-2021 Copyright Sophie Oelrich Fotografie | Algemene Voorwaarden

let's call

let's mail

Schrijf je hier in voor mijn wekelijkse fotografie tips:
  • Facebook
  • Instagram