Wat een heerlijke shoot! De shoot met Sarah is er een die ik met heel veel trots deel. Precies zoals ik een vrouw het liefste fotografeer. Het weer was top en Sarah had mooie classy outfits mee.

 

Sarah is echt een topper, als business coach prikte ze dwars door me heen. Knap dat iemand zo snel naar de kern kan. Ik ga ook wel naar de kern, maar dan in foto’s. Heel leuk om de grens op te zoeken en met zwart-wit te spelen. Het maakt de foto’s van Sarah krachtig, powerfull! ❤️

 

En powerfull women - die fotografeer ik graag!

Liefs,  

      Sophie

SARAH VAN DER HART

Ik help dienstverlenende zzp-ers heel goed verdienen met wat ze het liefste doen, als toegepast psycholoog en business coach. 

Sophie ken ik van een promo shoot, via Anouk. Na de promo shoot heb ik direct mijn eigen shoot geboekt bij Sophie. Je kan met haar lachen, de communicatie is vlot en duidelijk. 

 

Ik ben erg blij met de foto’s. Sophie heeft me er niet alleen mooi opgezet, ze stralen ook uit wat ik van tevoren met je heb besproken. De composities zijn erg mooi en Sophie heeft echt mijn persoonlijkheid weten te vangen. Ook de locatie en designrestaurant was echt prachtig. 

 

Ik heb Sophie aan verschillende mensen aangeraden.