top of page

de shoot van...

Lonneke

“Sophie haar werk sprak mij direct aan. Als fotografe ben ik natuurlijk kritisch, maar ik zag je enorm goede kwaliteit en eigen stijl direct! Daarnaast vond ik je meteen overkomen als een lief, spontaan en warm persoon. Ook dat vind ik altijd belangrijk! 

 

Ik ben echt heel blij met de foto's! Ook al vond ik het eerst spannend, tijdens de shoot wist ik dat het goed zou komen. Ik had natuurlijk tussendoor al wat gezien en ik had echt meteen het 'wauw-gevoel'. Het is helemaal 'ik'. De perfecte combinatie tussen zakelijke beelden en meer persoonlijke/pure beelden. Helemaal zoals ik het wilde. Zo fijn om nu lekker veel passende foto's te hebben die ik op social media en mijn website kan inzetten!

 

Het werken met Sophie is enorm fijn. Sophie wist mij meteen op mijn gemak te stellen en al snel hadden we de leukste gesprekken en hebben we echt gelachen. Het voelde een beetje alsof ik op pad was met een vriendin. Daarnaast heeft Sophie mij ook heel goed geholpen met het hele traject voor de shoot.

 

Ik zou zeker nog een keer met Sophie samenwerken. Ik geloof sowieso in langdurige samenwerkingen en dat het alleen nog maar beter kan worden. Ik vond het prettig en ben blij met het resultaat. De ideale combinatie.”

Lonneke

Altijd spannend een fotograaf te fotograferen, haha ik weet ondertussen hoe kritisch wij ‘fotografen’ zijn. 

 

Een fotograaf is een visual artist en pas tevreden met een perfect resultaat. Daarom edit ik ook rustig 4 uur aan éen shoot. (What!?) 

 

In alles wat ik doe wil ik gewoon perfecte en prachtige beelden. Want: 1 Foto zegt meer dan 1000 woorden. 

 

Ik zou mezelf voor mijn kop slaan als ik een fotoshoot aflever en de foto heeft gewoon niet de juiste bewerking en service gehad. Good things take time!

Meer over mijn klant Lonneke? Klik hier.

SophieAdam-32.jpg

Liefs Sophie

Ben je er ook klaar om van jezelf een sterk persoonlijk merk te maken?

 

Boek dan een van mijn personal branding beeldbanken en kies voor visuele kracht.

GO FOR IT!
bottom of page