de shoot van...

Melissa

"Mijn naam is Melissa de Graaf. Ik ben KonMari consultant. Ik help mensen ruimte te maken voor zichzelf, door rigoureus op te ruimen

 

Sophie heb ik gekozen als fotograaf omdat ze mij aansprak maar ook omdat ze extra aandacht heeft voor de voorbereiding en het concept. Ze is prettig om mee te werken en een open en warme vrouw. Daarnaast is Sophie vriendelijk en stelde mij op het gemak en is Sophie zeer betrouwbaar als het gaat om afspraken. 

 

Een shoot met Sophie is relaxed, ze neemt de tijd, besteed uitgebreid aandacht aan de voorbereiding en komt met een prachtig eindresultaat! Wat wil je nog meer?"

Melissa

De laatste maanden ben ik wat selectiever geworden in welke powervrouwen ik voor mijn lens uitnodig máár toen ik Melissa aan de telefoon sprak en zij mij vertelde dat ze Kon Mari consultant was, wilde ik haar direct fotograferen! 

 

Toevallig zat ik middenin de Netflix serie “The Home Make-over” waarbij een team een heel huis op ruimt en ik vind het heerlijk en ontspannend hiernaar te kijken. 

 

 Melissa had ik direct zo’n ontspannende klik wat bleek te kloppen tijdens de fotoshoot. Heel relaxed en dat maak fotograferen zo fijn voor een fotograaf zoals ik.

 

Prachtige foto’s op een zachte herfstdag! 🍁

© 2018-2020 Copyright Sophie Oelrich Fotografie | Algemene Voorwaarden

let's email

let's call

  • Facebook
  • Instagram