Als Floor me opbelt is het altijd een feestje! Na 3 fotoshoots kun je heel snel schakelen en heb je meer tijd over om even kletsen. Floor is zo empathisch en steengoed in haar vak. ❤️

 

Ze is niet voor niks zo’n goede coach. Altijd als ik met Floor op pad ben zoom ik even uit mijn werk modus en kruip ik in mijn creatieve fotografie modus. De modus waarin ik me het liefste bevindt, want mooie foto’s maken vind ik altijd het allerleukste. 

 

Geweldig dat ik weer voor deze fotoshoot gevraagd ben en samen met Floor mooie beelden mag realiseren.

Floor Keereweer

 Sophie weet je precies vast te leggen zoals je bent: Super authentiek! 

 

Ik koos voor een fotoshoot van Sophie omdat ik al 2 eerdere sessies met Sophie heb gedaan en de samenwerking erg prettig vind. Omdat we elkaar inmiddels goed kun je helder zijn in wat je van elkaar nodig hebt. 

 

Sophie is een prettig persoon, een goed mens en heeft een passie voor haar vak en denkt ook echt mee met haar klant. Ook de voorbereiding was weer helemaal top met het moodboard en de guideline.

 

Ik ben super tevreden over de resultaten die Sophie levert. Mijn omgeving vond de foto’s prachtig! Iedere vrouwelijke ondernemer zou moeten weten wat de feminine presénce is omdat dat echt hét grote verschil voor je business kan zijn.