top of page

Het Editorial Traject

Een jaar lang jouw eigen fotograaf!

Bij Het Editorial Traject gaan we vaker aan de slag waarbij we de diepte ingaan. Door vaker te fotograferen maak jij als het ware een visuele transformatie door. Zodat je nog makkelijker kunt verkopen dankzij de beste beelden

 

Want je kunt jezelf pas verkopen en een aanbod doen als jij je zelfverzekerd voelt. Met de juiste begeleiding, styling, visagie en een toplocatie fotografeer ik jou zoals je bent, op unieke wijze. 

Authentic, editorial & soul based photography for high end women

Ze zeggen niet voor niets dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Jouw kracht zit 'm in je uniekheid. Je persoonlijkheid komt veel beter over op beeld. Wat jouw doelgroep vervolgens weer helpt om sneller klant te worden bij jou. Ze zien je dan in zijn volledigheid.

 

Er zullen altijd concurrenten zijn maar niemand doet het op jouw manier. 
 
Het is mijn missie om jouw persoonlijkheid te vertalen naar beeld, zodat jij je volledig kunt focussen om dat wat jouw financiële vrijheid geeft en kunt doen waar jij gelukkig van wordt.

Sophie-Adam-10-breed.jpg
Tineke-JUN2021.jpg
"Ik zie een andere vrouw. Ergens veel zachter maar ook harder. Zachter in mijn uitstraling maar meer vastberaden in mijn houding. Sophie maakt prachtige foto's, heel clean en subtiel bewerkt.

Sophie geeft duidelijk aan wat iemand kan doen, ik vind poseren vaak moeilijk en vind het fijn dat Sophie daarin vrij directief is en me
begeleidt. Daarnaast voel ik een klik met Sophie als persoon, ik voel me op mijn gemak. Zonder de hulp van Sophie had ik dit nooit kunnen uitstralen. Ik ben zo blij met de foto’s!”

- Tineke Zwart, Business Coach
JannekeTiemissen-juli2022-77.jpg
JannekeTiemissen-juli2022-89.jpg
Het Editorial Traject is voor ondernemers die een visuele  transformatie willen doorgaan. Die zulke authentieke, pure en krachtige foto’s willen vastleggen dat je hart ervan in de fik vliegt!

Ik wil dat jij zo gelukkig bent met je foto’s dat je ze (bij wijze van) in canvas van drie meter boven je bed hangt.

Daarom neem ik uitgebreid de tijd zodat je na het jaar dé investering of a lifetime hebt gedaan. Deze kwaliteit en service is van hoog niveau en we doen het samen.

Maar om een goede reden: Ik heb in deze trajecten van alles zien gebeuren!

Klanten ondergingen letterlijke transformaties. Naast dat ze door mijn trajecten hun hoogste omzet ooit haalden, voelden ze zich sterker en krachtiger dan ooit. 

Want terwijl jij misschien het zichtbaar zijn 'nog even' uit stelt gaat je conculega er wel mooi met je doelgroep vandoor.

Bedenk eens welke omzet en groei laat jij nu liggen door jezelf op de reserve bank te houden?
GracitaLinger-maart2023-4.jpg
WiesSpiekfoto-mei2023-2.jpg

Ik wil dat je van de shoot een gevoel van ultieme trots ervaart...

Waardoor je moeiteloos meer ideale klanten aantrekt. 

Wat zou zo’n gevoel van trots doen voor je bedrijf, voor je omzet?

Elke keer als je de foto’s ziet zul je weer ervaren hoe je kunt zijn en wat er allemaal voor je is weggelegd. De wereld ligt aan je voeten. 
Waar wil je staan over een jaar?

Juist door langdurig aan de slag te gaan en jouw vaste fotograaf te worden kunnen we samen de diepte in, om sky high te komen!

Over Sophie

Ik ben een echte Rotterdamse Ram en dat kun je merken. Ik ben doelgericht en heb een “geen woorden maar daden” mentaliteit. Kind van gescheiden ouders en groot fan van pasta met truffel en een glas rode wijn. Ik leerde fotograferen op mijn 12e en zal nooit met pensioen gaan. Fotografie hoort bij me. In mijn podcast deel ik je meer over mijn reis als fotograaf.

Sophie-Adam-26.jpg
SophieAdam-32.jpg
Sophie-Studio-1.jpg

...zit in mijn bloed. Mijn opa had al een succesvol bedrijf in creatieve vormgeving en ook mijn zusje is ondernemer.

 

Jarenlang werkte ik voor bekende modemerken totdat ik dit ethisch niet meer kon rijmen.

De fast-fashion industrie pastte niet bij mijn duurzame en authentieke idealen. Ik besloot voor het vrouwelijk ondernemerschap te kiezen, met als missie: Vrouwen nog sterker visueel te vertegenwoordigen. 

 

Ik heb onder andere gewerkt met Tineke Zwart, Merel van der Wouden, Nadja van Osch. Ondertussen heb ik meer dan 400 vrouwelijke ondernemers gefotografeerd in 4 jaar tijd.

Creativiteit & ondernemen

linda.png
TINEKE
ZWART
Karl Lagerfeld Logo _ 01 - PNG Logo Vector Brand Downloads (SVG, EPS)_edited.png
MEREL van der WOUDEN
Bij dit prachtige, hoogwaardige en authentieke aanbod krijg je drie fotoshoots van met daarbij elke shoot 40 foto’s.

Bij elke fotoshoot zit mijn eigen studio Lumé ingegrepen. Maar je bent welkom om zelf een locatie te boeken. (Misschien spreek je wel op een tof event of workation en wil je mij hier graag bij hebben)! Bij elke fotoshoot is het haar en make up verzorgd en ook de styling is included! Elke fotoshoot nemen we de tijd voor jouw wensen en dromen. Omdat ik alles heb geregeld hou jij meer tijd over om te doen wat je het liefste doet.

What's included

Wie ben je? Welke eigenschappen kenmerken jou? Soms moet je de diepte in om uiteindelijk sky-high te komen.

We vertellen jouw verhaal via beeld. Ik geloof dat jouw verhaal geen sprookje hoeft te zijn, jouw droomleven kan werkelijkheid worden. 

What do you get:
Drie keer een uitgebreide fotoshoot!
→ Een jaar aan de slag
40 Foto's per shoot / 120 totaal per jaar
→ Drie keer mijn studio Lumé Rotterdam
→ Drie keer haar & make up volledig verzorgd
→ Drie keer de styling verzorgd
Sfeervideo optioneel
6 Outfits per fotoshoot
→ Voorbereidende Zoom meeting
→ Concept, shotlist en moodboard
→ Ruimte om zelf een locatie aan te dragen
(Ik heb een lijst met favoriete plekken)
→ Zelf je foto's uitkiezen (of door mij laten doen)

Naast het traject kun je er ook voor kiezen een losse fotoshoot te boeken. In een kennismaking vertel ik je meer over de mogelijkheden van het Editorial Traject en de Editorial Losse Fotoshoot. 

Plan je in de maand juni een kennismaking of vraag je een offerte op, dan krijg je een gepersonaliseerde mini-video cadeau twv € 285,-

Sophie is super creatief, persoonlijk en denkt out of the box. Ze weet je door de juiste manier van coaching op zo'n manier te fotograferen dat je mooi over komt op beeld. Sophie is persoonlijk, betrokken en haar stijl is heel passend bij de tijd van nu, waarbij vooral de vrouw heel erg tot haar recht mag komen."

"Sophie is...

Laura-JUN21-58.jpg

"Het zijn de mooiste foto's die ik ooit heb gehad." - Rachelle

KIND WORDS

Femke

Zoë

Irene

"De fotoshoot vond ik heel erg fijn. Sophie heeft me goede tips gegeven en me super begeleid tijdens het hele proces. Aan het eind merkte ik een enorme verandering in mezelf.

 

De combinatie van alle elementen zijn heel waardevol. Mijn nichtje zag de foto’s en wilde ook meteen een fotoshoot boeken! Ik ben heel erg tevreden." - Femke Nya Interieurdesign

"Sophie heeft een hele fijne en open energie. Ze gaf me tijdens de fotoshoot goede aanwijzigingen die ik gelijk kon toepassen. Wat mij ook de ruimte gaf om mezelf te zijn voor de camera. Sophie is easy going.

Plus, ze gaat heel professioneel te werk. Je merkt meteen dat Sophie jarenlange ervaring heeft en dat fotografie op haar lijf is geschreven. De samenwerking was superfijn. Ik denk de foto in de witte stoel het mooiste vindt. Die setting vind ik heel tof, een beetje artistiek, en het straalt kracht uit." - Zoë Damen, Voedingsdeskundige
“Sophie haar cleane, editorial stijl sprak me meteen aan. De foto's zijn prachtig geworden en de shoot zelf heb ik als heel positief ervaren. Het is prettig als een fotograaf aanvoelt wat iemand wil en dat ging eigenlijk vanzelf. De samenwerking vond ik heel fijn. Sophie wist me meteen op mijn gemak te stellen en deed goede suggesties voor mooie poses. 
 
De foto’s die ik het allermooiste vond zijn de zwart-wit foto's waarop ik sta en recht in de camera kijk. Het laat echt zien wie ik ben. Er waren zo veel mooie foto's om uit te kiezen dat ik er zelfs nog een aantal extra heb afgenomen. - Irene Boskma 
TFP-Anna&Hilde-10.jpg

01

We starten met een intake & moodboard waarbij we al jouw wensen bespreken. Hierin leggen we de basis van het traject. We gaan de diepte in en bespreken je toekomst, visie en je dromen. Ik neem de volledige regie uit jouw handen en ga aan de slag met een uitgebreid plan.

Hierna hebben we een meeting. De meeting kan via zoom of bij mij in mijn studio. Uit ervaring weet ik dat deze meeting voor ongekende resultaten kan zorgen. 

 

Tijdens deze meeting bespreken we het haar & visagie. Eventuele props worden meegenomen en indien nodig besteld. Ik werk met een vast team waar ik al jaren mee vertrouwd ben. Hierdoor worden de resultaten fenomenaal!

Aanbod3x prijs

Let's meet

Dit is niet zomaar een fotoshoot. Dit is een all in aanbod voor de ondernemer die alleen voor de beste kwaliteit wilt gaan.

De investering van dit fotografie traject is € 1266,- per fotoshoot. De totaalprijs is € 3800,- exclusief btw. Hierbij krijg je een jaar lang fotografie en 120 foto’s verspreid over 12 maanden.

 
Samengevat:
- 3 x een foto (en evt videoshoot)
- 3 x mijn studio (cadeau)
-
3 x haar & visagie
- 3 x styling verzorgd

Is dit aanbod een beetje too much dan kun je ook voor een losse fotoshoot boeken. 

Plan je in de maand juni een kennismaking of vraag je een offerte op, dan krijg je een gepersonaliseerde mini-video cadeau.

Ben je geïnspireerd geraakt? Let's meet! Je kunt ervoor kiezen om kennis te maken via Zoom of in mijn studio in Rotterdam. Een kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend.
Guusje-Juli2021.jpg
Sophie-Adam-7.jpg
Video-Lara
"Ik was op zoek naar een fotografe die mij vast kon leggen op de manier waarop ik mezelf het meest zelfverzekerd en mooi voel. En dit is precies Sophie haar kracht. Na content te hebben gezien en wat contact te hebben gehad met Sophie, voelde het meteen al vertrouwd. 

Sophie kan je op zo’n manier door zo’n fotoshoot coachen, dat je je op je gemak voelt en je de beste versie van jezelf uitstraalt. Ook als je zelf misschien niet helemaal weet hoe. 

Ik vond dit een super fijne samenwerking, omdat ik precies de coaching ontving tijdens het hele traject waar ik op hoopte en ze enorm met je meedenkt. Door deze shoot heeft mijn business een boost gekregen en daar ben ik echt heel dankbaar voor." Lara, Online ondernemer
pexels-rok-romih-5520710_edited.jpg

Not there yet?

Is dit aanbod nog een stapje te ver? Dan kun je dit aanbod een losse sessie boeken. Klik hier als je interesse hebt in een losse fotoshoot.

bottom of page