top of page
Als fotograaf,

En visual storyteller werk ik voor merken die impact maken en een verhaal vertellen. Ik vind een foto pas perfect als er iets met me doet.
 
Mijn inspiratie haal ik uit allerlei dingen. Uit mijn reizen naar Marrakech en Bali tot glaasjes Verdejo op het terras. Ik geloof dat een foto is als een zoals een perfect glas wijn, waarbij alle ingrediënten samenkomen tot een geheel en elkaar versterken. 
 
Ik houd ervan modellen op een natuurlijke manier vast te leggen terwijl ik een visueel verhaal vertel door middel van mode. Dat is mijn missie en zoektocht tussen perfectie en imperfectie. 

Ik heb onder andere gefotografeerd voor de Linda, Linda Meiden, RTL & RTL Nieuws en TessV.
 
Waar word ik gelukkig van?
Je ziet mij het meeste stralen als ik een fotoshoot heb op een mooie locatie met daglicht. Het liefste vroeg in de ochtend of met het gouden uur, ook wel het heilige fotografie licht genoemd. Maar ook een fotoshoot in mijn eigen studio met een sterk team vind ik geweldig om te doen. 

annie-spratt-rtl8Os9mGA4-unsplash.jpg
SophieAdam-30.jpg

“I DON'T DESIGN CLOTHES, I DESIGN DREAMS” ~ RALPH LAUREN

My believes,

Wat ik regelmatig hoor als fotograaf op de set is dat ik altijd rustig blijf. Een mooi compliment. Vertrouwen hebben in mijn werk en het eindresultaat is belangrijk voor mij. Ik luister altijd goed naar wat de klant wilt en zorg dat ik een team heb van professionals waardoor ik met een goed gevoel mijn werk kan doen en prachtige foto’s aanlever.

 

Door de jaren heen zijn we bewuster geworden en is er meer ruimte voor diversiteit. Influence is een werkwoord maar de manier waarom we invloed hebben kan veel beter! Het is mijn droom is om te werken voor toonaangevende merken die campagnes maken met impact, door middel van te reizen.

 

Meer weten over mij en mijn werk als fotograaf? Bekijk mijn portfolio of stuur een mailtje via info@sophieoelrich.com.

bottom of page