FOTODAG 20 maart

YES!!! Jullie hebben allemaal massaal gestemd op een fotodag. Een fotodag is een dag waarin jij een mini-shoot kunt boeken met mij als fotograaf. Hierin zijn verschillende opties en je kunt het zo gek maken als jij wilt!

Laten we samen mooie beelden realiseren en een prachtige lente in gaan! Lees snel verder...

VOOR WIE IS DE FOTODAG MINI-SHOOT?

De fotodag mini-shoot is voor vrouwelijke ondernemers, starters en professionals. Een fotodag is de ideale manier om kennis te maken met mij als fotograaf en mijn werkwijze van dichtbij mee te maken. Na de fotodag voel jij je zelfverzekerd en heb je een buidel met prachtige foto's! Let's go!

De fotodag is voor powervrouwen:

 die beter zichtbaar willen worden

◐ die graag beeld inzetten voor hun business

◐ die willen groeien op social media + website

TICKETS

TICKET A

Een mini-shoot van 40 minuten
Locatie: Vision plaza, Boeing Avenue 250, Schiphol

Duur:

40 MIN

Aantal foto's

7

€ 99,-

TICKET B

Een mini-shoot van 50 minuten

Locatie: Vision plaza, Boeing Avenue 250, Schiphol

Duur:

50 MIN

Aantal foto's

12

€ 124,95

Naast de reguliere tickets is er er ook een speciaal bonus ticket. Dit bonus ticket zorgt ervoor dat je na de shoot zelf je foto's uit kiest. Je krijgt een map met 25-30 foto's en je kiest jouw favo plaatjes! Voor € 24,95 ben je volledig betrokken bij het fotografie + selectie proces.

 

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon mij laten kiezen, ik kijk altijd naar je uiterlijk, persoonlijkheid en doelgroep. 

BONUS TICKET

Eigen keuze uit een map met 25-30 foto's. Je kunt dit bonus ticket als extra ticket kopen naast je eigen ticket.

€ 24,95

Alle prijzen zijn excl. btw. Levertijd 10-12 werkdagen. Ontvangen foto's kunnen niet worden geruild. Je kunt tot twee weken tot het event je ticket annuleren.

BONUS TICKET: EIGEN SELECTIE VAN DE FOTO'S

REVIEWS

"Ik kende Sophie mijn netwerk en was op zoek naar zakelijke foto’s voor mijn bedrijf @Surpriseat. Ik merkte dat ik als persoon niet duidelijk genoeg in het bedrijf naar voren kwam en wilde meer van mezelf laten zien. Sophie is erg gezellig en tijdens de shoot leek het alsof ik met een vriendin op stap was. Hierdoor kon ik goed aangeven welke fotografie bij me past en behaalden we prachtig resultaat. Ik gebruik de foto’s echt voor alles!"
- Cindy