Strand shoot

Zon.. Zee… En zand tussen je billen… 😉

 

Strand fotoshoots zijn razend populair en heerlijk om te doen. Het is de perfecte setting voor een fotoshoot. Met een prachtige achtergrond en zonsondergang fotografeer ik jou net je tenen in het zand!

 

Vooraf krijg je een guideline met fotografie en styling tips! Lees snel verder...

VOOR WIE IS DE STRAND SHOOT?

De strands shoot ideale manier om kennis te maken met mij als fotograaf en mijn werkwijze van dichtbij mee te maken. Het strand heeft iets magisch. En dat voelen je klanten ook! Kom je met een vriendin, je partner of alleen? De strandshoot is voor iedereen! Let's go!

De strandshoot is voor powervrouwen:

 die graag mooie foto's willen voor social media

◐ die graag beeld inzetten voor hun business

◐ die willen groeien op social media + website

Let op: Er zijn maar 6 plekjes!

Datum: Donderdag 6 Augustus

Locatie: Hoek van Holland/'s Gravezande
Tijd: Kies je zelf tussen 15:00 en 22:00 

MOGELIJKHEDEN

Beach Babe 1

Sunny Beach foto's in 45 minuten!

Duur:

45 MIN

Aantal foto's

9

€ 124,-

Beach Babe 2

Sunny Beach foto's in 60 minuten!

Duur:

60 MIN

Aantal foto's

16

€ 159,-

Naast de reguliere tickets is er er ook een speciaal bonus ticket. Dit bonus ticket zorgt ervoor dat je na de shoot zelf je foto's uit kiest. Je krijgt een map met 30-40 foto's en je kiest jouw favo plaatjes! Voor € 24,95 ben je volledig betrokken bij het fotografie + selectie proces én je krijgt er gratis 5 foto's bij!

 

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon mij laten kiezen, ik kijk altijd naar je uiterlijk, persoonlijkheid en doelgroep en bekijk zelfs jouw social media & website. 

BONUS TICKET

- Eigen keuze uit een map met 35-40 foto's.

- Extra 5 foto's

 

Je kunt dit bonus ticket als extra ticket kopen naast je eigen ticket.

€ 24,95

Alle prijzen zijn excl. btw. Levertijd 10-12 werkdagen. Ontvangen foto's kunnen niet worden geruild. Prijzen kunnen in 2 termijnen worden betaalt. Je kunt tot twee weken tot het event je ticket annuleren.

BONUS TICKET: EIGEN SELECTIE VAN DE FOTO'S

REVIEWS

"Ik kende Sophie mijn netwerk en was op zoek naar zakelijke foto’s voor mijn bedrijf @Surpriseat. Ik merkte dat ik als persoon niet duidelijk genoeg in het bedrijf naar voren kwam en wilde meer van mezelf laten zien. Sophie is erg gezellig en tijdens de shoot leek het alsof ik met een vriendin op stap was. Hierdoor kon ik goed aangeven welke fotografie bij me past en behaalden we prachtig resultaat. Ik gebruik de foto’s echt voor alles!"
- Cindy

© 2018-2020 Copyright Sophie Oelrich Fotografie | Algemene Voorwaarden