top of page

Magisch Marrakech

Dit aanbod zou je het beste kunnen omschrijven als een Fotografie-Retreat voor ondernemers in Marrakech. Een unieke en bijzondere reis die de core van jouw kern zal gaan veranderen. Een unieke reis die volledig in het teken zal staan van innerlijke kracht en connectie!

Is je interesse gewekt?
 

“Life is either a daring adventure or nothing at all.”

INSPIRATIE BEELDEN

HET IS 2019...

Ik ben net een half jaar fotograaf, als ik word uitgenodigd om een Workation te fotograferen. Volmondig zei ik "JA!"
 
Niet wetende dat deze ervaring mijn leven zou veranderen. Ik kwam in een groep ondernemers waarbij we zo’n mooie en intense ervaring hebben gedeeld. Ik heb me nog nooit zo ‘alive’ gevoeld als tijdens deze bijzondere trip.
 
Dat ik de ondernemers mocht vastleggen was de kers op de taart. Terwijl ik dit schrijf, bekijk ik weer deze bijzondere foto’s. De kracht van deze vrouwen is ongekend. Ik voel wederom de energie, diezelfde kracht.
 
Stel jezelf eens voor hoe jij je zou voelen, op een andere plek, weg uit de Nederlandse radrace, op bijzondere plek in de zon, nadat je net een yogasessie in het gras hebt gehad. Hoe zou jij je voelen in een groep ondernemers waar het niet gaat over omzet en deals maar over verbinding en ongekende vrijheid?
fe7645c1-7952-4117-a966-7cd9a4729b7c-2.jpg
07fef7e9-ad89-4b50-a56b-aacfa50cd980-2.jpg
2cccb7bdd704a74792cac1944b7fa812.jpg
46d95f3071a74fd6d290584dd8fafa4a.jpg

Deze vrijheid wil ik vastleggen!

We gaan dieper dan je ooit bent geweest. Want alleen als jij je helemaal kunt overgeven aan de energie kan ik die energie overbrengen op beeld. We gaan de mooiste, meest pure foto’s maken, beelden die verder gaan dan alles wat je tot nu toe hebt gedaan!

Geen agenda’s, geen deadlines, geen kinderen, geen verplichtingen!

Even helemaal aan jezelf denken en genieten van de vrijheid die het ondernemen kan bieden. Je had in loondienst kunnen werken voor een chagrijnige baas, voor een medioker salaris. (No judgement)!

Maar jij koos anders dan de massa! En dat bracht je hier, in het Magische Marrakech!

Terwijl ik dit schrijf, heb ik kippenvel, ik voel in elke vezel van mijn lijf dat dit is wat elke sterke ondernemende vrouw verdient en ik kan niet wachten om met mijn camera door de prachtige steegjes van Marrakech te floreren, jou vastleggend, jouw energie en kracht voor eeuwig naar beeld te vertalen

WHAT TO EXPECT?

✓ UNIEKE REIS NAAR MARRAKECH

✓ GROEPSLESSEN ZOALS YOGA EN MEDITATIE

✓ GEWELDIGE FOOD TOUR 

✓ EEN GROEP MET GELIJKGESTEMDEN

✓ EVEN HELEMAAL WEG!

727f33c3b19578b5b8003e12473c6c58.jpg

✓ VERBINDING EN SAAMHORIGHEID

✓ FOTOGRAFIE IN DE ZON!

✓ HOOGWAARDIGE FOTOSHOOT

✓ VISAGIE & STYLING INGEBREPEN

✓ EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

"De emotie achter deze ervaring is niet in woorden uit te drukken."

Het is bijna niet uit te drukken wat je krijgt bij dit aanbod. Prachtige foto’s, een mini break (even weg van alles) maar vooral een beleving die je nooit zal vergeten.

Daarom heb ik een podcast opgenomen over dit aanbod.

Luister
hier mijn podcast.
73467270f294bf7ad274f020b6bd1768.jpg
c2131ab78e1397667a957d3848784766.jpg

Over Sophie

Ik ben een echte Rotterdamse Ram en dat kun je merken. Ik ben doelgericht en heb een “geen woorden maar daden” mentaliteit. Kind van gescheiden ouders en groot fan van pasta met truffel en een glas rode wijn. Ik leerde fotograferen op mijn 12e en zal nooit met pensioen gaan. Fotografie hoort bij me. In mijn podcast deel ik je meer over mijn reis als fotograaf.

Sophie-Studio15.jpg

PRIVATE RIAD

We verblijven in onze eigen Private Riad, op een kwartiertje van het Jemaa el-Fnaa plein (centrum Marrakech). 

Bij deze locatie zitten
5 privé-kamers inclusief eigen badkamer, Airco, een zwembad, een dakterras, een keuken met kookmogelijkheden, een ruime woonkamer, volledig ontbijt en natuurlijk geweldige wifi (is mij verteld) zodat je ook aan je bedrijf kunt werken!

Hiernaast kun je een massage of gezichtsbehandeling boeken, om helemaal te relaxen. De locatie is super fotogeniek, en daarmee ook direct één van de fotoshoot locaties. We verblijven hier 4 dagen (3 nachten).

De datum van de Magische Marrakech reis is van 4 t/7 november

MAGISCHE MARRAKECH

Deze unieke foto-retreat in Marrakech is een gloednieuw aanbod. Dit is voor ondernemers die niet alleen gaan voor de beste foto’s, maar ook op zoek zijn naar een moment voor henzelf, in een groep met andere ondernemende vrouwen, waar ze verbindingen willen aangaan op energetische wijze. 

Dit aanbod lanceer ik deze keer voor een speciale prijs, dit doe ik omdat dit de eerste keer is dat ik zo’n uniek en bijzondere fotografie ervaring wil delen. De volgende edities zullen keer op keer een hogere investering zijn. 

Ik neem een heel team mee zodat jij je volledig kunt overgeven aan de experts. Je wordt helemaal in de watten gelegd!


Wat krijg je:

01. 4-Daags verblijf in een privé Riad;
02. High end Fotoshoot in/rondom Marrakech;
03. Retreat en onvergetelijke ZEN ervaring. 


Ik kijk er zo ongelooflijk naar uit om jou hier vast te gaan leggen. Niet alleen op jouw persoonlijke fotoshoot, maar ook op de momenten waarop je het niet eens door hebt. Laat mij maar lekker door de Riad huppelen en foto’s maken. Ook die foto’s waarbij je het niet door hebt! ;)
d1b8ddf46ff2df1b9a262202be5b446a.jpg
01. LUXE VERBLIJF

→ 4 Dagen Privé Riad (twv € 1300,-)

→ Privé kamer met badkamer (twv € 450,-)

→ Ontbijt en lunch;

→ Zwembad en dakterras;

→ Massage optioneel

→ Ruimte om aan eigen bedrijf te werken;

→ Wifi aanwezig;

 

Onvergetelijke ervaring in Marrakech!

02. FOTOSHOOT

→ Fotoshoot met 40 foto's (twv € 1300,-)

→ Visagie + haar inbegrepen (twv € 185,-);

→ Styling inbegrepen (twv € 450,-);

→ Sfeervideo's optioneel (twv € 585,-)

→ 5 met zorg uitgekozen outfits;

 

Fotografie van het beste niveau mét zon! 

03. RETREAT & ERVARING
 → Groepsessie van Malou (twv € 125,-) 
(Denk aan yoga, een ademsessie of een meditatie);
→ Privé sessie met Milou (twv € 185),-
→ Heerlijke food tour door Marrakech. 
 
Een geweldige ervaring!
BACKDROP WEBSITE-2_edited.jpg

“EEN ONVERGETELIJKE REIS, RETREAT & FOTOSHOOT IN ÉÉN”

Meet the Team

"Sophie heeft een hele fijne en open energie en maakt prachtige foto's!" - Zoë

KIND WORDS

Femke

Zoë

Irene

"De fotoshoot met Sophie vond ik heel erg fijn. Sophie heeft me goede tips gegeven en me super begeleid tijdens het hele proces. Aan het eind merkte ik een enorme verandering in mezelf.

 

De combinatie van alle elementen zijn heel waardevol. Mijn nichtje zag de foto’s en wilde ook meteen een fotoshoot boeken! Ik ben heel erg tevreden." - Femke Nya Interieurdesign

"Sophie heeft een hele fijne en open energie. Ze gaf me tijdens de fotoshoot goede aanwijzigingen die ik gelijk kon toepassen. Wat mij ook de ruimte gaf om mezelf te zijn voor de camera. Sophie is easy going.

Plus, ze gaat heel professioneel te werk. Je merkt meteen dat Sophie jarenlange ervaring heeft en dat fotografie op haar lijf is geschreven. De samenwerking was superfijn. Ik denk de foto in de witte stoel het mooiste vindt. Die setting vind ik heel tof, een beetje artistiek, en het straalt kracht uit." - Zoë Damen, Voedingsdeskundige
“Sophie haar cleane, editorial stijl sprak me meteen aan. De foto's zijn prachtig geworden en de shoot zelf heb ik als heel positief ervaren. Het is prettig als een fotograaf aanvoelt wat iemand wil en dat ging eigenlijk vanzelf. De samenwerking vond ik heel fijn. Sophie wist me meteen op mijn gemak te stellen en deed goede suggesties voor mooie poses. 
 
De foto’s die ik het allermooiste vond zijn de zwart-wit foto's waarop ik sta en recht in de camera kijk. Het laat echt zien wie ik ben. Er waren zo veel mooie foto's om uit te kiezen dat ik er zelfs nog een aantal extra heb afgenomen. - Irene Boskma 
Dit aanbod is geen massaproduct! Dit is een met zorg ontworpen persoonlijk aanbod. Omdat ik elke vrouwelijker ondernemer de volledige aandacht wil geven die ze verdient heb ik daarom maximaal plek voor 4 personen.

De magie & waarde van dit aanbod kan ik niet genoeg uitdrukken in een salespagina. In een kennismaking deel ik je de mogelijkheden. 

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in een vrijblijvend kennismaking. Na de kennismaking ontvang je een persoonlijke offerte die past bij jouw wensen. Een kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend.
Sophie-Studio-1.jpg

Let's meet

Sophie-Studio-7.jpg