Wil je meer klanten vanuit Instagram?

Heb je weinig foto’s van jezelf en jouw business?

 

Creëer samen met mij een betere connectie met je doelgroep door de juiste fotografie. Fotografie dat weerspiegelt wie jij bent en wat jouw kracht is.

Eindelijk een collectie aan foto’s die jou gaat helpen meer omzet uit social media te halen, waardoor je meer connectie hebt met je volgers en traffic naar jouw website en diensten.
 

#instagram

"Don’t shoot what it looks like.

Shoot what it feels like.” 

Uniek &
 Creatief

Als social media fotograaf help ik ondernemers groeien met hun bedrijf door je juiste fotografie. Als klein meisje was ik al creatief. Knutselen, knippen, plakken… Ik begon met fotograferen toen in 16 was en hiermee is mijn eerste grote liefde beantwoord.

 

Toch ben ik ooit op kantoor beland en heb ik gekozen voor een baan in de sales. Als creatieveling werd ik hier niet gelukkig van en ik besloot eindelijk die stap te zetten: Fulltime freelance fotografe worden!

 

Leuk weetjeMijn vader is ook fotograaf! Samen delen we een hele mooie passie.

#powervrouw

1/1

Hoe werkt een fotoshoot bij mij?

Je kunt meer omzet generen via social media als je zelf beter zichtbaar bent.

 

Tijdens de personal branding shoot gaan we 1 dag samen fotograferen en hierbij help ik je jouw verhaal te vertellen door mijn lens. 

 

Voor, tijdens en na de shoot zijn er hulpmiddelen die we gaan toepassen:

 

- Zo maken we een uitgebreid Pinterestbord en voegen we hier inspiratie foto’s aan toe.

Voeren we jouw branding/logo en huisstijl door in de kleding, kleuren en locaties.

- Is er uitgebreide nazorg en kies je zelf jouw foto’s uit! 

Maar ook:

LIEVE WOORDEN

"Ik kende Sophie mijn netwerk en was op zoek naar zakelijke foto’s voor mijn bedrijf @Surpriseat. Ik merkte dat ik als persoon niet duidelijk genoeg in het bedrijf naar voren kwam en wilde meer van mezelf laten zien. Sophie is erg gezellig en tijdens de shoot leek het alsof ik met een vriendin op stap was. Hierdoor kon ik goed aangeven welke fotografie bij me past en behaalden we prachtig resultaat. Ik gebruik de foto’s echt voor alles!"
- Cindy