top of page
Nabewerking:

De bewerking van fotografie kost veel tijd. Hierin maak ik onderscheid in minimale bewerking en hoogwaardige bewerking. Alle foto's die je hebt ontvangen en ziet op mijn portfolio hebben een volledige hoogwaardige bewerking gehad. Heb je een vraag over de nabewerking van foto's dan kun je dit altijd stellen via info@sophieoelrich.com.

Ik zoek graag samen met jou uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw fotografie project. 

 

Stap 1 Minimale nabewerking:

Hierbij kun je denken aan de basis: Helderheid, contrast, scherpte/diepte, kleurenprofiel, en rechtzetten en/of uitsnijden van een foto.

Foto's die op deze manier worden aangeleverd ogen mooi maar wel iets meer raw. Je ziet dat de foto's op professionele wijze door een fotograaf zijn gemaakt maar de nabewerking is wat flauw (even zogezegd).

De edit van foto's op deze manier duurt gemiddeld 2 minuten per foto omdat foto's in een batch kunnen worden bewerkt. Ik lever in principe foto's niet op deze manier aan.
Stap 2 Mijn hoogwaardige nabewerking (volledig):

Alles van het minimale maar hierbij ook: Huid verzacht, puistjes weggewerkt, wallen weggewerkt, littekens of melanoom(zonschade) weggewerkt, rimpels verzacht, tanden witter gemaakt, rode of gele ogen weggewerkt, kleur correcties doorgevoerd, haren wat voller gemaakt, vetrolletjes weggewerkt, huid aangepast op groep* en eventuele andere aanpassingen alle sop natuurlijke wijze. 

*Dit is vooral bij groepsfoto's waarbij rekening wordt gehouden met de huidskleur van de geportretteerden en beter op elkaar wordt afgestemd voor een mooier resultaat.

Deze vorm van edit past bij mij als hoogwaardig fotografe. Dit is wat je ziet in mijn portfolio. Hier zit dan ook veel tijd in omdat je elke foto individueel wilt bewerken. De edit van deze foto's duren inclusief minimale bewerking en de hoogwaardige bewerking duren gemiddeld 6 min per foto. 
Wendel-april-2.jpg
AnneMarie-Spiekfoto-1.jpg
bottom of page