Sophie-AdamH.jpg
Hoi, Ik ben Sophie
SophieAdam-25.jpg
En ik ben persoonlijk fotograaf. Ik help vrouwelijke ondernemers & modemerken groeien met hun fotografie en zichtbaarheid.

Mijn liefde voor beeld begon al jong... Als kind zag ik mijn vader fotograferen en toen was ik al gefascineerd door die "technische kastjes.” Sindsdien is fotograferen mijn grote passie. Sinds mijn 16e fotografeer ik. 

Als fotograaf heb ik gewerkt voor bedrijven zoals: Linda, RTL Nieuws, TESSV, Team Kappers, Brainwash, Boffi Heijmans BV, Groenlinks & Cachet Models. En mijn Personal Branding fotohoot is al meer dan 250 keer verkocht!

 

Ik woon in Rotterdam samen met mijn vriend Emiel. Op wie ik al twee jaar ontzettend verliefd ben! Ik ga graag naar yoga (bikram en nidra) of wandel ik graag over het strand. Met vriendinnen kun je me ook vinden ergens op een feestje, bij de hapjestafel, met een glas witte wijn. 

Get to know me

mijn verhaal

Nu durf ik eindelijk met trots te zeggen waar ik voor sta, een paar jaar geleden was dit heel anders... Ik liep ontzettend tegen mezelf aan en durfde geen grenzen te geven, het resultaat: Ik bleef maar rennen en vliegen voor anderen en gaf geen aandacht aan mezelf en wat ík belangrijk vond. 

Omdat ik niet doorhad dat het anders kon, belandde ik uiteindelijk op kantoor in een hele corporate business. Op een plek en plaats waar ik uiteindelijk niet inpaste als creatieve vlinder. Ik raakte gigantisch overspannen en besloot weg te gaan en voor mezelf te kiezen.

 

Een wens die ik stiekem al heel lang had maar nooit durfde uit te spreken. Ik geloof namelijk dat ik er als jong meisje nog niet klaar voor was. Iedereen bewandelt zijn eigen pad, zodra je er klaar voor bent!

annie-spratt-c-Ot-d_-NSk-unsplash.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
pexels-olya-kobruseva-8426002.jpg
Ik ga graag naar yoga, heb edelstenen en ben spiritueel ingesteld. Dat vertaalt zich ook in mijn fotografie. Ik zoek graag de diepere laag van de mens op en fotografeer jouw innerlijke dromen. Jouw purpose, waar je jouw bed voor uitkomt.
spiri wiri
backdrop.jpg
"Let him who move the world first move himself." ⁠
- Socrates
BELUISTER MIJN PODCAST

➞ De podcast waar ik onderzoek wat de werkelijke kracht is van een sterk persoonlijk merk en met ondernemers zoals Tineke Zwart, Merel van der Wouden in gesprek ga.

Luister alvast een klein stukje:

Waarom fotografeer ik vrouwelijke ondernemers_
Een paar weetjes over mij als je me echt goed zou kennen:

~ Ik houd heel erg van pittig eten, ik smeer zelfs sambal op mijn boterham met kaas

~ Mijn lieveling serie is absoluut Friends. Maar ik ook series als The Crown en Mad Man vind ik echt fantastisch!

 

~ Naast fotograferen schilder ik thuis ook graag op zondag middag met een reep chocolade truffelkruidnoten en een glas rode wijn

 

Ik heb echt een hoofd als een vergiet. Ik vergeet heel veel en daarom houd ik lijstjes bij waar ik alles in opschrijf

 

~ Ik ben visueel ingesteld, uit een test bleek dat ik bovengemiddeld reageer op visuele interpreteringen. Best handig als fotograaf! ;)

 

Ik ben echt een kwebbelkont, ik vind het heerlijk om met een theetje op de bank met vriendinnen te kletsen

 

~ Als ik met de auto over een brug krijg, krijg ik kippenvel. Ik vind het gewoon zo imposant en bijzonder hoe een brug bestaat uit lijnen, contrast en vormen 

 

Ik ben echt gek op kostuumdrama’s, het liefste van Jane Austen of Downton Abbey. Hierdoor vind ik het ook leuk om over andere tijden te dromen en fantaseren dat ik in een ander jaartal geboren zou zijn

Ik heb speciaal voor jou een fotoshoot ontwikkeld die perfect aansluit bij jouw dromen en persoonlijkheid. Ben je klaar om visueel impact te maken?