Sophie-AdamH.jpg

Hoi, Ik ben Sophie

En ik ben fotograaf. Ik help vrouwelijke ondernemers & modemerken groeien met hun fotografie en zichtbaarheid.

Mijn liefde voor beeld begon al jong... Als kind zag ik mijn vader fotograferen en toen was ik al gefascineerd door die "technische kastjes.” Sindsdien is fotograferen mijn grote passie. Sinds mijn 16e fotografeer ik. 

​​

Jarenlang heb ik gezocht naar mijn eigen fotografie stijl. Ik geloof dat een foto is als een zoals een perfecte cocktail, waarbij alle ingrediënten samenkomen tot een geheel en elkaar versterken. Pure ambacht met een hoog servicegehalte, zo zit ik in elkaar en dit voer ik door in mijn fotografie. In alles wat ik doe ga ik altijd voor de allerbeste kwaliteit.

Als fotograaf heb ik gewerkt voor bedrijven zoals: Linda Meiden, RTL Nieuws, TESSV, Team Kappers, Brainwash, Boffi Heijmans BV, Groenlinks & Cachet Models. En mijn Personal Branding fotohoot is al meer dan 200 keer verkocht!

Hiernaast heb ik ook een personal brand podcast. In deze podcast ga ik met sterke merken in gesprek en vraag hun succes-geheimen. Hoe groei je in je bedrijf en je omzet? Klik hier als je deze podcast wilt beluisteren.

 

Ik woon in Rotterdam waar ik mijn eigen fotostudio heb. Na werk zit ik graag op het terras aan de, hoe kan het ook, coacktails! Mijn favoriete plek is The Rumah, in Rotterdam. Vanaf dit terras kijk graag naar mensen, een andere grote hobby van mij! 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

JE KUNT PERSOONLIJKHEID NIET PHOTOSHOPPEN

Nu durf ik eindelijk met trots te zeggen waar ik voor sta, een paar jaar geleden was dit heel anders... Ik liep ontzettend tegen mezelf aan en durfde geen grenzen te geven, het resultaat: Ik bleef maar rennen en vliegen voor anderen en gaf geen aandacht aan mezelf en wat ík belangrijk vond. 

Omdat ik niet doorhad dat het anders kon, belandde ik uiteindelijk op kantoor in een hele corporate business. Op een plek en plaats waar ik uiteindelijk niet inpaste als creatieve vlinder. Ik kreeg een burn-out en besloot weg te gaan en voor mezelf te kiezen. Mede door het boeddhisme waar ik me toen in heb verdiept heb ik toen de stap gezet om fotograaf te worden.

 

Een wens die ik stiekem al heel lang had maar nooit durfde uit te spreken. Ik geloof namelijk dat ik er als jong meisje nog niet klaar voor was. Iedereen bewandelt zijn eigen pad, zodra je er maar klaar voor bent!

mijn verhaal

spiri wiri

Ik ga graag naar yoga, heb edelstenen en ben absoluut spiritueel ingesteld. Dat vertaalt zich ook in mijn fotografie. Ik zoek graag de diepere laag van de mens op en fotografeer jouw intrinsieke dromen. Jouw purpose waarvoor jij in de ochtend je bed uit komt!

Een paar weetjes over mij als je me echt goed zou kennen:

 Ik houd heel erg van pittig eten, ik smeer zelfs sambal op mijn boterham met kaas

✓ Mijn lieveling serie is absoluut Friends. Maar ik ook series als The Crown en Mad Man vind ik echt fantastisch!

 

 Naast fotograferen schilder ik thuis ook graag en vind het heerlijk om een zondagmiddag te schilderen met een glaasje rode wijn

 

 Ik heb echt een hoofd als een vergiet. Ik vergeet heel veel en daarom houd ik lijstjes bij waar ik alles in omschrijf

 

 Ik ben extreem visueel ingesteld, uit een test bleek dat ik hoogbegaafd ben voor visuele interpreteringen. Hierdoor droom ik ook élke nacht heel levendig

 

 Ik ben echt een kwebbelkont, ik vind het heerlijk om met een theetje op de bank met vriendinnen te kletsen

 

 Als ik met de auto over een brug krijg, krijg ik kippenvel. Ik vind het gewoon zo imposant en bijzonder hoe een burg bestaat uit lijnen, contrast en vormen 

 

 Ik ben echt gek op kostuumdrama’s, het liefste van Jane Austen of Downton Abbey. Hierdoor vind ik het ook leuk om over andere tijden te dromen en fantaseren dat ik in een ander jaartal geboren zou zijn

Ik ben speciaal voor jou een fotoshoot ontwikkeld die perfect aansluit bij jouw ondernemersmissie.
Ben je klaar om visueel impact te maken?