HOI! 😉 Mijn naam is Sophie en ik ben fotograaf. Ik help vrouwelijke ondernemers & modemerken groeien met hun fotografie en zichtbaarheid.

 

Als kind zag ik mijn vader fotograferen en toen was ik al gefascineerd door die  "technische kastjes." Fotograferen voelt voor mij als een 2e natuur, ik fotografeer als zolang ik me kan herinneren en ik zal er nooit mee stoppen.

 

MIJN PASSIE

Vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn! "It's one thing to make a picture of whats a person looks like, its another to ma ke a portrait of who they are."

Ik woon in mijn geliefde stad Rotterdam en werk vaak in koffietentjes zoals Lebkov en Lot & Daan. Hier eet ik het liefste de hele dag wortel-wortel-notentaatjes. Sowieso ben ik graag te vinden in horeca tentjes waar ik jaren zelf heb gewerkt. Ik ben sinds kort een echte yoga fan! 

 

Daarnaast ben ik helemaal fan van bruggen. Het is een beetje gek, ik weet het, maar altijd als ik over een brug rijdt denk ik: "Wauw!" Het is een droom van me om de Golden Gate brug te bezoeken en te fotograferen.

Oja en ik ben fan van hoedjes! 🙈


Ik lever verschillende soorten fotografie: social media portretten, branding & lifestyle, fashion foto's, geef workshops én het meest besteld: mijn Personal Branding shoot!

Liefs,

Sophie

WAT JE NOG NIET WIST OVER MIJ...

BLOGS