Femkemei2020-29-website.jpg

Het personal branding pakket

Anne is Business Coach. Ze wordt dolgelukkig van mensen helpen en weet dat daar haar kracht ligt. Anne wilt graag op vakantie naar Italië en Zuid Amerika. Stiekem droomt Anne van een mooi vrijstaand huis met prachtige visgraat-houten eiken vloeren. Met een tuin waar ze 's ochtends koffie drinkt en een keuken waar ze voor haar familie heerlijk kan koken. Anne hoopt ooit 10K omzet te kunnen verdienen met een succesvol bedrijf, zodat meer tijd heeft om leuke dingen te doen met haar man en kinderen.

Ken je Anne? Nee want ze is niet zichtbaar.

Ze weet niet waar ze moet beginnen als het gaat om zichtbaarheid. Ze twijfelt of ze visueel wel laat zien wie ze is en wat ze kan. Ze is bang dat haar dromen nooit realiteit zullen worden. 

“Focus on where you want to go, not on what you fear.” ― Tony Robbins

Ik geloof...

...in een ijzersterk personal brand. De reden dat ik hier zo sterk in geloof omdat het ik zelf heb ondervonden hoe belangrijk zichtbaarheid werd toen ik ondernemer en fotograaf werd.

 

Ik haalde klanten binnen met mijn eigen zichtbaarheid. Mensen kopen van mensen en willen geraakt worden.

 

Het is een feit dat klanten eerst jouw over mij pagina lezen en daarna jouw productaanbod bekijken.

 

Het is ook een feit dat 39% van de vrouwelijke ondernemers te weinig zichtbaar is. Hierdoor laten ze kansen liggen om te groeien, om hun ondernemers dromen waar te maken. 

IK WEET GENOEG
SophieAdam-45.jpg

Klanten die door mij zijn gefotografeerd durven na de shoot een beter en concreter productaanbod te doen. Ze halen moeiteloos hun ideale klant binnen en staan letterlijk in hun kracht. Fotografie is het visuele bewijs van een sterk en groeiend bedrijf!

 

Ik geloof zelf zo erg in de kracht van een persoonlijk ondernemersverhaal dat ik een unieke eersteklas beeldbank heb ontworpen, speciaal voor jou!

Mijn high end personal branding pakket bestaat uit twee versies: Beeldbank GROW en Beeldbank OWN IT.

 

Je wordt bij deze fotografiepakketten een op een door mij gefotografeerd. Daarbij wordt je consequent geholpen door: Een moodboard, een guideline, poseervideo's én met tips zoals; visagie en styling.

 

Samen zoeken we de ultieme fotoshoot locatie uit en ontvang je mijn locatie list met partners. Deze fotoshoot is volledig ontworpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en alleen geschikt als je een flinke tijd vooruit wilt.

 Ben je klaar voor de volgende stap en wil jij je foto’s strategisch inzetten als marketinginstrument?

 

 Wil je meer omzet generen door een volledige beeldbank?

✓ Wil je in een keer je hele social media en webite  kunnen vullen?

✓ Ook leuk om te boeken als duo samen met een ondernemende vriendin!

✓ Wil je een lange tijd vooruit kunnen en jezelf als expert in jouw vakgebied voorstellen aan je doelgroep?

Dan is dit het pakket voor jou! Met een ruime beeldbank van 70 foto’s, die je zelf uitkiest. Je bent klaar voor de rest van het jaar!

YES PLEASE

Beeldbank GROW

SophieAdam-23.jpg

“There is no limit to what we, as women, can accomplish.” ― Michelle Obama

 Wil je keer op keer jouw foto’s en productaanbod optimaliseren?

 

 Wil je van jezelf een sterk persoonlijk merk maken en nooit meer zonder foto's zitten?

✓ Wil je groeien in je zichtbaarheid en een sterk personal brand worden?

✓ Wil je een lange tijd vooruit kunnen en nooit meer zonder foto's zitten?

 

Loop nooit je ideale klant mis omdat je niet goed zichtbaar bent! Na dit traject is zichtbaar zijn nooit meer eng want je wordt steeds beter! Zichtbaar zijn nog nooit meer eng of spannend!

 

Met een beeldbank van 150 foto’s die op verschillende momenten fotograferen ben jij de expert in jouw markt! 

YES PLEASE
Sophie&Danielle-1.jpg

Beeldbank OWN IT

 - Amy van der Ham

Business Strateeg

AmyvanderHam-Juli2020-41.jpg

Sophie haar foto’s spraken mij aan, maar ook haar persoonlijkheid! Het is een echte aanrader om met Sophie samen te werken. Na de shoot mocht ik zelf mijn eigen selectie aan foto’s kiezen. Ik kon voor het eerst niet kiezen want er was heel veel keus! Sophie is gewoon een heerlijk mens om mee te werken!

 - Manuela Warner

Online Marketeer

Ik had niet verwacht dat deze dag zo leuk zou zijn! Het is heel gek om echt eens in de spotlight te staan, ondanks dat je dat natuurlijk altijd al staat met je bedrijf. De foto’s zijn echt prachtig!

 

Natuurlijk laat Sophie je tijdens de shoot wat foto's zien op haar fototoestel, maar als je het dan op je laptopscherm ziet wordt het opeens echt. Het was echt moeilijk kiezen, terwijl ik maar liefst 60 foto's tot mijn beschikking had. Ik heb zelfs 4 foto’s cadeau gekregen! 

P1010730-5.jpg

Lieve woorden,

IMG_3010.jpg
IMG_3013.jpg
IMG_3011.jpg
B0135427-038D-453F-8D82-5C8FAC575776.JPG
IMG_3012.jpg
AAC79553-9259-4CE1-A15A-F1A68A53D96E.JPG