top of page
Femkemei2020-29-website.jpg

Het personal branding pakket

Anne is Business Coach. Ze wordt dolgelukkig van mensen helpen en weet dat daar haar kracht ligt. Anne wilt graag op vakantie naar Italië en Zuid Amerika. Stiekem droomt Anne van een mooi vrijstaand huis met prachtige visgraat-houten eiken vloeren. Met een tuin waar ze 's ochtends koffie drinkt en een keuken waar ze voor haar familie heerlijk kan koken. Anne hoopt ooit 10K omzet te kunnen verdienen met een succesvol bedrijf, zodat meer tijd heeft om leuke dingen te doen met haar man en kinderen.

Ken je Anne? Nee want ze is niet zichtbaar.

Ze weet niet waar ze moet beginnen als het gaat om zichtbaarheid. Ze twijfelt of ze visueel wel laat zien wie ze is en wat ze kan. Ze is bang dat haar dromen nooit realiteit zullen worden. 

“Focus on where you want to go, not on what you fear.” ― Tony Robbins

Ik geloof...

...in een ijzersterk personal brand. De reden dat ik hier zo sterk in geloof omdat het ik zelf heb ondervonden hoe belangrijk zichtbaarheid werd toen ik ondernemer en fotograaf werd.

 

Ik haalde klanten binnen met mijn eigen zichtbaarheid. Mensen kopen van mensen en willen geraakt worden.

 

Het is een feit dat klanten eerst jouw over mij pagina lezen en daarna jouw productaanbod bekijken.

 

Het is ook een feit dat 39% van de vrouwelijke ondernemers te weinig zichtbaar is. Hierdoor laten ze kansen liggen om te groeien, om hun ondernemers dromen waar te maken. 

IK WEET GENOEG
SophieAdam-45.jpg

Klanten die door mij zijn gefotografeerd durven na de shoot een beter en concreter productaanbod te doen. Ze halen moeiteloos hun ideale klant binnen en staan letterlijk in hun kracht. Fotografie is het visuele bewijs van een sterk en groeiend bedrijf!

 

Ik geloof zelf zo erg in de kracht van een persoonlijk ondernemersverhaal dat ik een unieke eersteklas beeldbank heb ontworpen, speciaal voor jou!