Femkemei2020-29-website.jpg

Het personal branding pakket

Anne is Business Coach. Ze wordt dolgelukkig van mensen helpen en weet dat daar haar kracht ligt. Anne wilt graag op vakantie naar Italië en Zuid Amerika. Stiekem droomt Anne van een mooi vrijstaand huis met prachtige visgraat-houten eiken vloeren. Met een tuin waar ze 's ochtends koffie drinkt en een keuken waar ze voor haar familie heerlijk kan koken. Anne hoopt ooit 10K omzet te kunnen verdienen met een succesvol bedrijf, zodat meer tijd heeft om leuke dingen te doen met haar man en kinderen.

Ken je Anne? Nee want ze is niet zichtbaar.

Ze weet niet waar ze moet beginnen als het gaat om zichtbaarheid. Ze twijfelt of ze visueel wel laat zien wie ze is en wat ze kan. Ze is bang dat haar dromen nooit realiteit zullen worden. 

“Focus on where you want to go, not on what you fear.” ― Tony Robbins

Ik geloof...

...in een ijzersterk personal brand. De reden dat ik hier zo sterk in geloof omdat het ik zelf heb ondervonden hoe belangrijk zichtbaarheid werd toen ik ondernemer en fotograaf werd.

 

Ik haalde klanten binnen met mijn eigen zichtbaarheid. Mensen kopen van mensen en willen geraakt worden.

 

Het is een feit dat klanten eerst jouw over mij pagina lezen en daarna jouw productaanbod bekijken.

 

Het is ook een feit dat 39% van de vrouwelijke ondernemers te weinig zichtbaar is. Hierdoor laten ze kansen liggen om te groeien, om hun ondernemers dromen waar te maken. 

IK WEET GENOEG

Klanten die door mij zijn gefotografeerd durven na de shoot een beter en concreter productaanbod te doen. Ze halen moeiteloos hun ideale klant binnen en staan letterlijk in hun kracht. Fotografie is het visuele bewijs van een sterk en groeiend bedrijf!

 

Ik geloof zelf zo erg in de kracht van een persoonlijk ondernemersverhaal dat ik een unieke eersteklas beeldbank heb ontworpen, speciaal voor jou!

Mijn high end personal branding pakket bestaat uit twee versies: Beeldbank GROW en Beeldbank OWN IT.

 

Je wordt bij deze fotografiepakketten een op een door mij gefotografeerd. Daarbij wordt je consequent geholpen door: Een moodboard, een guideline, poseervideo's én met tips zoals; visagie en styling.

 

Samen zoeken we de ultieme fotoshoot locatie uit en ontvang je mijn locatie list met partners. Deze fotoshoot is volledig ontworpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en alleen geschikt als je een flinke tijd vooruit wilt.

 Ben je klaar voor de volgende stap en wil jij je foto’s strategisch inzetten als marketinginstrument?

 

 Wil je meer omzet generen door een volledige beeldbank?

✓ Wil je in een keer je hele social media en webite  kunnen vullen?

✓ Ook leuk om te boeken als duo samen met een ondernemende vriendin!

✓ Wil je een lange tijd vooruit kunnen en jezelf als expert in jouw vakgebied voorstellen aan je doelgroep?

Dan is dit het pakket voor jou! Met een ruime beeldbank van 70 foto’s, die je zelf uitkiest. Je bent klaar voor de rest van het jaar!

YES PLEASE

Beeldbank GROW

“There is no limit to what we, as women, can accomplish.” ― Michelle Obama

 Wil je keer op keer jouw foto’s en productaanbod optimaliseren?

 

 Wil je van jezelf een sterk persoonlijk merk maken en nooit meer zonder foto's zitten?

✓ Wil je groeien in je zichtbaarheid en een sterk personal brand worden?

✓ Wil je een lange tijd vooruit kunnen en nooit meer zonder foto's zitten?

 

Loop nooit je ideale klant mis omdat je niet goed zichtbaar bent! Na dit traject is zichtbaar zijn nooit meer eng want je wordt steeds beter! Zichtbaar zijn nog nooit meer eng of spannend!

 

Met een beeldbank van 150 foto’s die op verschillende momenten fotograferen ben jij de expert in jouw markt! 

YES PLEASE

Beeldbank OWN IT

 - Amy van der Ham

Business Strateeg

Sophie haar foto’s spraken mij aan, maar ook haar persoonlijkheid! Het is een echte aanrader om met Sophie samen te werken. Na de shoot mocht ik zelf mijn eigen selectie aan foto’s kiezen. Ik kon voor het eerst niet kiezen want er was heel veel keus! Sophie is gewoon een heerlijk mens om mee te werken!

 - Manuela Warner

Online Marketeer

Ik had niet verwacht dat deze dag zo leuk zou zijn! Het is heel gek om echt eens in de spotlight te staan, ondanks dat je dat natuurlijk altijd al staat met je bedrijf. De foto’s zijn echt prachtig!

 

Natuurlijk laat Sophie je tijdens de shoot wat foto's zien op haar fototoestel, maar als je het dan op je laptopscherm ziet wordt het opeens echt. Het was echt moeilijk kiezen, terwijl ik maar liefst 60 foto's tot mijn beschikking had. Ik heb zelfs 4 foto’s cadeau gekregen! 

Lieve woorden,

IMG_3010.jpg
IMG_3013.jpg
IMG_3012.jpg

Ben je er klaar voor om visueel in je kracht te gaan staan? Boek dan hieronder een van mijn twee Personal Branding beeldbanken:

Beeldbank GROW

 Drie uur fotografie

 Personal Branding beeldbank met 70 foto's

 Voorbereidende zoomcall met intake formulier

 Moodboard inclusief accessoires lijst

 Guideline van 12 pagina's

 Shopping list met de beste merken

 Make Up advies van mijn visagiste

 Styling advies van mijn styliste

 Drie poseervideo’s en handige tips

 Locatiehulp en lijst een met mijn favoriete partners hierin

 Sneakpeak binnen 2 werkdagen

 Onbeperkte kledingwissels

 Nazorgpakket

€ 997,-

Beeldbank OWN IT

 Acht uur fotografie

 Personal Branding beeldbank met 150 foto's

 Te verdelen over 2, 3 of 4 dagen

 Voorbereidende zoomcall + intake formulier

 Uitgeschreven concept plan

 Moodboard inclusief accessoires lijst

 Guideline van 12 pagina's

 Shopping list met de beste merken

 Make Up advies van mijn visagiste

 Styling advies van mijn styliste

 Drie poseervideo’s en handige tips

 Locatiehulp en lijst een met mijn favoriete partners hierin

 Sneakpeak binnen 2 werkdagen

 Onbeperkte kledingwissels

 Nazorgpakket

€ 1997,-

Prijzen zijn excl. reiskosten en btw.

Deze shoot is alleen NU te boeken met een flinke korting!

 

De investering:


GROW alleen in Juli, Augustus en September € 797,- (ipv € 979,)
OWN IT alLeen in Juli Augustus en September € 1797,- (ipv € 1997,-)

 

Let op: In september ga ik deze pakketten omgooien, dat betekent ook een andere prijs! Deze shoot met korting is al een aantal keer geboekt en ik heb de komende 3 maanden nog 3 plekken hiervoor.

 

Laat mij jou helpen om jouw business naar een next level te tillen.
 
Vul hieronder mijn formulier en plan een gesprek met mij in:

Twijfel je? Laten we even bellen. Plan hier jouw kennismakings call.

Kun je niet? Zet je op de wachtlijst voor de eerstvolgende editie in september.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn eigen foto's uitkiezen?


Ja! Je kunt bij al mijn pakketten zelf je foto's uitkiezen. Je krijgt een map met ruim 200 geschikte foto's en kiest zelf je favorieten uit die ik één voor één voor je bewerk. Je kunt zelfs notities toevoegen en je header maten doorgeven! Ondertussen heb ik gemerkt dat mijn klanten meer tevreden zijn en een betere recensie achterlaten wanneer ze de foto's zelf mogen uitkiezen.
Kan ik in meerdere termijnen betalen?


Jazeker! Je kunt de personal branding pakketten in twee termijnen betalen. Je betaalt dan een maand voor je fotoshoot 50% en een maand na de eerste shoot de andere 50%. op die manier kun je de kosten uitspreiden over 2 maanden. Op die manier kun je de kosten spreiden maar ben je toch supergoed zichtbaar!
Welke locaties zijn beschikbaar?


Welke jij wilt! Ik houd een reistijd aan van 1,5 uur vanaf Rotterdam. Meestal komt dit neer op ongeveer 150 km. Ik heb een hele handige lijst (met meer dan 180 plekken) met allerlei mooie plekjes om te shooten. De lijst is gecategoriseerd in verschillende secties; natuur, steden, studio's, etc. Elke locatie is voorzien van een link met foto's, budget en linkjes naar de website/ instagram pagina. De locatielijst mag je na de shoot houden en kun je zelf ook later nog gebruiken!
Coach jij me tijdens de shoot?


Yes, en hier heb ik een paar hele handige trucjes voor. Ik ben een ervaren fotograaf en heb de afgelopen 3 jaar meer dan 150 vrouwen mogen fotograferen. Mede door direct aan mijn zichtbaarheid te werken heb ik in korte tijd een succesvol bedrijf opgebouwd en voor zoveel mooie opdrachtgevers mogen werken. Hierdoor weet ik precies wat werkt om jou ontspannend voor de lens te krijgen, ik heb bewezen psychologische coachtechnieken en weet zeker dat ik jou volledig in jouw kracht voor de lens krijg!
Wat als ik niet tevreden ben met de foto's?


Voor het shooten nemen we uitgebreid te tijd voor jouw wensen via onze gesprekken en de uitgebreide zoommeeting. Hierdoor weten we van tevoren precies wat we uit de shoot kunnen halen en zijn de verwachtingen duidelijk.

Tijdens het shooten nemen we nogmaals al jouw wensen door. Ik vraag regelmatig wat je van de foto's vindt en wat er volgens jou nog beter kan. Pas als jij blij bent met de foto's, ben ik ook blij!

Ná de shoot kies je zelf je foto's uit! Hierdoor heb je de regie over het eindresultaat. Doormiddel van deze werkwijze heb ik niet eerder gehad dat een klant niet tevreden bent was de foto's. Jij dus ook niet!

Hierdoor heb jij als klant altijd een fijn gevoel na de samenwerking en weet je zeker dat alle foto's die je hoopte, zijn gefotografeerd.
Ik twijfel nog, wat nu?


Schrijf je in voor het oriënterende kennismakingsgesprek.

Volledig vrijblijvend, kun je aanvoelen of je een klik met mij hebt en of een fotoshoot bij je zou passen.

Want je kunt na het lezen van deze pagina twee dingen doen... Of je kiest ervoor om de pijn te verdragen van je dromen niet realiseren of je breekt dwars door de angst van écht zichtbaar zijn – met je eigen unieke mening en persoonlijkheid – heen en realiseert je dromen.

The choice is yours!
Kan ik de fotoshoot ook delen?


Jazeker! Sommige ondernemers vinden dit een fijne oplossing om te kosten te delen. Zowel de fotoshoot GROW als OWN IT kun je delen met een andere ondernemer. Hiermee deel je dan de aantal foto's en spreek je bijvoorbeeld samen een mooie locatie af. Vragen hierover? Mail mij via: info@sophieoelrich.com