5 ingrediënten voor een perfect, winstgevend netwerk!

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2019
Elke ochtend sta ik op en bedenk ik in welk koffietentje ik nu weer de #loner ga zitten uithangen… Dag in dag uit zie ik zzp’ers komen en gaan met hun Macbook’je onder de oksel. Terwijl ze al sippend van een chai latte soja cappuchino aan het werken zijn. Als een “Remi” alleen op de wereld in hun eigen zone…


Als je deze rare verschijnging zou uitleggen aan een holbewoner zou hij hier niks van snappen. Logisch want mensen zijn niet bedoeld om alleen te zijn en alleen te werken.


Dat ga ik anders doen! Dacht ik toen ik begon met ondernemen. In je eentje aan een netwerk bouwen is namelijk ongelofelijk ongezellig.


Ik besloot direct op zoek te gaan naar andere zelfstandige #powerpeople. Zo kwam ik terecht in een netwerk met veel ondernemers en werk nu bijna nooit meer alleen. Ik heb er zelfs een aantal hele leuke vriendinnen aan overgehouden. Op dit soort “samenwerk” dagen bruis ik van de ideeën en kom ik altijd thuis met een dosis inspiratie.