top of page

Super creatief, persoonlijk en denkt out of the box. Ze weet je door de juiste manier van coaching op zo'n manier te fotograferen dat jouw ware Jij mooi over komt op beeld. Sophie is persoonlijk, betrokken en haar stijl is heel passend bij de tijd van nu, waarbij vooral de vrouw heel erg tot haar recht mag komen."

"Sophie is...

Ik had niet verwacht dat deze dag zo leuk zou zijn! Het is heel gek om echt eens in de spotlight te staan, ondanks dat je dat natuurlijk altijd al staat met je bedrijf. De foto’s zijn echt prachtig!

 

Natuurlijk laat Sophie je tijdens de shoot wat foto's zien op haar fototoestel, maar als je het dan op je laptopscherm ziet wordt het opeens echt. Het was echt moeilijk kiezen, terwijl ik maar liefst 60 foto's tot mijn beschikking had. Ik heb zelfs 4 foto’s cadeau gekregen! 

 - Manuela Warner
Online Marketeer

P1010730-5.jpg

De foto’s van Sophie en de manier van fotograferen spraken mij direct aan. Ze stralen rust en tegelijkertijd kracht uit! Sophie is voorbereidt, professioneel en ze weet wat ze doet. Ik vond het erg leuk om met iemand te shooten die aansluit bij waar ik met mijn business sta!

 

Daarnaast heb ik alle vertrouwen in haar en dat vind ik superbelangrijk. De foto’s zijn heel mooi geworden en een vertaling van wie ik ben en wat ik wil uitstralen: een Multi Business Mentor. Ik kan Sophie zeker aanbevelen!

 - Iris Barnhoorn
Business Coach & Mentor

IrisBarnhoorn-okt2020-29.jpg

Sophie heeft me laten stralen door me aan de hand te nemen, aan te geven wat te doen en mij zelfvertrouwen te geven. Hierdoor vergat ik dat we aan het shooten waren.

 

Sophie heeft me precies heeft weten vast te leggen zoals ik mezelf al een tijdje niet meer zag. 

 - Annemiek Lindhoudt
Interieur Ontwerpster

Annemiek-46.jpg

De foto's zijn echt geweldig. Door de informatie die Sophie van tevoren had gestuurd, het voorbereiden op de shoot en doordat onze samenwerking zo fijn was voelde ik me op mijn gemak. Dat zie je in de foto's terug. Ik had nooit gedacht dat een fotoshoot zo gemakkelijk kon zijn en geheel niet oncomfortabel. Het viel hartstikke mee!

 

Sophie levert echt een pakket, dat is fijn omdat je echt geholpen wordt. Ook het nazorg-pakketje vond ik fijn te ontvangen. Ik zou Sophie zeker aanraden!

 - Dartie Lefering
Mindfulness Coach

DartieLefering-dec2020-13.jpg

Sophie haar foto’s spraken mij aan, maar ook haar persoonlijkheid! Het is een echte aanrader om met Sophie samen te werken. Na de shoot mocht ik zelf mijn eigen selectie aan foto’s kiezen. Ik kon voor het eerst niet kiezen want er was heel veel keus! Sophie is gewoon een heerlijk mens om mee te werken!

 - Amy van der Ham
Business Strateeg

AmyvanderHam-Juli2020-41.jpg

love letters...

IMG_3010.jpg
IMG_3013.jpg
IMG_3011.jpg
B0135427-038D-453F-8D82-5C8FAC575776.JPG
IMG_3012.jpg
AAC79553-9259-4CE1-A15A-F1A68A53D96E.JPG

Weet je genoeg? Ben je er klaar voor om visuele impact te maken en moeitelozer jouw ideale klant aan te trekken?

bottom of page