Als ondernemer wordt het steeds lastiger om jezelf te profileren op Instagram. Wil je opvallen tussen alle accounts dan lijkt het wel alsof je hele rare fratsen moet gaan uithalen die totaal niet bij je passen. Frustrerend? Zeker! Om je sales te verkopen moet je jezelf en jouw merk goed neerzetten op Instagram. En daar gaan Sophie en ik (Debra) jou bij helpen!

Wil jij:

Groeien op Instagram? 

Professionele foto’s voor jouw social media?

Klanten via Instagram

Jezelf goed neerzetten op Instagram? 

Tijdens de Social Branding Morning
ga jij in een Instagram training leren:

Hoe je kunt verkopen via Instagram ✵

 Hoe je kunt groeien

 Hoe je de juiste doelgroep aanspreekt

 Hoe je goede stories kunt maken

Daarna zal ik maar liefst 4 social media foto’s van jou maken! Zo kan je gelijk aan de slag om jouw profiel te boosten. Daarnaast krijg je nog tips over fotobewerking, stories vormgeven en branding.

We sluiten af met een gezellige lunch en praten nog even na. We maken natuurlijk leuke Instagram stories en je krijgt een goedgevulde goodiebag!

Nog 3 early bird tickets beschikbaar!

Wie zijn wij?

"Ik ben Debra, afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het ”echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want marketing is niet alleen je product laten zien, nee wie zit er achter het merk? Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Mensen beschrijven mij als nuchter, down to earth, ambitieus en een harde werker. Geen poespas bij mij!" - Debra

"Mijn naam is Sophie en ik ben 27 jaar en social media fotografe voor vrouwelijker ondernemers. Als klein meisje was ik al creatief. Op mijn 16e begon ik met fotograferen en werd verliefd! Sindsdien ben ik nooit meer gestopt. Met mijn personal branding fotografeert ik echte powervrouwen en brengt hun in beeld. Ik creëer een beeldbank die past bij hun branding, social media strategie en business. Mijn kernwaarde? Iemand helpen door creatief bezig te zijn, een concept uit te denken en het realiseren van ondernemingsdromen.” - Sophie

Social Branding Morning

 Social media training ✵

✵ 4 Social foto's

✵ Lunch

✵ Goodiebag

✵ Assignments 

TER WAARDE VAN

€ 290,-

Dit is voor alle vrouwelijke ondernemers die willen groeien. Het maakt niet uit in welke branche je werkt! Het maakt ook niet uit of je al online werkt of niet. Van kapper tot fotograaf: iedereen is welkom!