top of page
LaraVerheggen-maart2023-17.jpg

HET

TRAJECT

EDITORIAL

Het Editorial traject

Een jaar lang jouw eigen fotograaf!

Bij Het Editorial Traject gaan we vaker aan de slag waarbij we de diepte ingaan. Door vaker te fotograferen maak jij als het ware een visuele transformatie door. Zodat je nog makkelijker kunt verkopen dankzij de beste beelden

 

Want je kunt jezelf pas verkopen en een aanbod doen als jij je zelfverzekerd voelt. Met de juiste begeleiding, styling, visagie en een toplocatie fotografeer ik jou zoals je bent, op unieke wijze. 

Authentic, editorial & soul based photography for high end women

Ze zeggen niet voor niets dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Jouw kracht zit 'm in je uniekheid. Je persoonlijkheid komt veel beter over op beeld. Wat jouw doelgroep vervolgens weer helpt om sneller klant te worden bij jou. Ze zien je dan in zijn volledigheid.

 

Er zullen altijd concurrenten zijn maar niemand doet het op jouw manier. 
 
Het is mijn missie om jouw persoonlijkheid te vertalen naar beeld, zodat jij je volledig kunt focussen om dat wat jouw financiële vrijheid geeft en kunt doen waar jij gelukkig van wordt.

Sophie-Adam-10-breed.jpg
JannekeTiemissen-juli2022-77.jpg
JannekeTiemissen-juli2022-89.jpg
Het Editorial Traject is voor ondernemers die een visuele  transformatie willen doorgaan. Die zulke authentieke, pure en krachtige foto’s willen vastleggen dat je hart ervan in de fik vliegt!

Ik wil dat jij zo gelukkig bent met je foto’s dat je ze (bij wijze van) in canvas van drie meter boven je bed hangt.

Daarom neem ik uitgebreid de tijd zodat je na het jaar dé investering of a lifetime hebt gedaan. Deze kwaliteit en service is van hoog niveau en we doen het samen.

Maar om een goede reden: Ik heb in deze trajecten van alles zien gebeuren!

Klanten ondergingen letterlijke transformaties. Naast dat ze door mijn trajecten hun hoogste omzet ooit haalden, voelden ze zich sterker en krachtiger dan ooit. 

Want terwijl jij misschien het zichtbaar zijn 'nog even' uit stelt gaat je conculega er wel mooi met je doelgroep vandoor.

Bedenk eens welke omzet en groei laat jij nu liggen door jezelf op de reserve bank te houden?
"Ik zie een andere vrouw. Ergens veel zachter maar ook harder. Zachter in mijn uitstraling maar meer vastberaden in mijn houding. Zonder de hulp van Sophie had ik dit nooit kunnen uitstralen. Ik ben zo blij met de foto’s!”
- Tineke Zwart
Wat zou deze vorm van zichtbaarheid kunnen doen voor jou en je bedrijf?

Waar wil je staan over een jaar?

Juist door langdurig aan de lag te gaan en jouw vaste fotograaf te worden kunnen we samen de diepte in, om sky high te komen!

Over Sophie

Ik ben een echte Rotterdamse Ram en dat kun je merken. Ik ben doelgericht en heb een “geen woorden maar daden” mentaliteit. Kind van gescheiden ouders en groot fan van pasta Arrabiata. Ik leerde fotograferen op mijn 12e en zal nooit met pensioen gaan. Het is mijn passie en zoveel meer dan een baan. In mijn podcast deel ik je meer over mijn reis als fotograaf.

Sophie-Adam-26.jpg
SophieAdam-32.jpg
Sophie-juni2022-4.jpg

...zit in mijn bloed. Mijn opa had al een succesvol bedrijf in creatieve vormgeving en ook mijn zusje is ondernemer.

 

Jarenlang werkte ik voor bekende modemerken totdat ik dit ethisch niet meer kon rijmen.

De fast-fashion industrie pastte niet bij mijn duurzame en authentieke idealen. Ik besloot voor het vrouwelijk ondernemerschap te kiezen, met als missie: Vrouwen nog sterker visueel te vertegenwoordigen. 

 

Ik heb onder andere gewerkt met Tineke Zwart, Merel van der Wouden, Nadja van Osch. Ondertussen heb ik meer dan 400 vrouwelijke ondernemers gefotografeerd in 4 jaar tijd.

Creativiteit & ondernemen

linda.png
Logo karll.png
tineke-logo_edited.png
MEREL van der WOUDEN