Shoot Like a Pro

Welkom bij de cursus:

Ontdek met jouw camera de wereld door de functies van jouw camera te begrijpen!
Herken jij je in het volgende?

Je hebt een digitale camera maar gebruikt ‘m te weinig

 

✔ Je wil aan de slag met fotograferen maar weet niet hoe

 

✔ Je voelt diep van binnen dat je een hele goede fotograaf zou kunnen zijn maar mist begeleiding

 

✔ Je mist een stok achter de deur die je pusht om naar buiten te gaan en te gaan fotograferen

 

✔ Je ziet prachtige foto’s in magazines en op social media en wil dit ook kunnen

 

✔ Je wil de functies van je camera beter begrijpen

 

✔ Je mist een creatieve uitlaatklep

 

✔ Je wil zekerder worden van je fotografie

Wat kun je verwachten?

De cursus bevat 6 modules en één uitgebreide bonusmodule. Elke module heeft een theoretisch onderdeel en een praktijk onderdeel. Via de besloten facebook groep kun je jouw praktijkopdrachten door mij laten beoordelen.

Na de cursus weet je:

Hoe je ijzersterke en authentieke foto’s maakt
 

Hoe je kunt fotograferen in alle lichtomstandigheden
 

Wat de basisregels van de fotografie zijn
 

Hoe jij jezelf het beste kunt positioneren in de markt
 

Welke belichting past bij jouw stijl van fotografie
 

Welke lenzen en type camera’s passen bij jouw wensen en binnen jouw budget
 

Wat de belichtingsdriehoek is en hoe je deze toepast
 

✔ Wat je per uur kunt verdienen
 

Dat je eindelijk geen beginnende fotograaf meer bent
 

Hoe de wereld eruitziet door jouw lens!

Een greep uit mijn portfolio
“It's one thing to make a picture of what a person looks like, it's another thing to make a portrait of who they are.”

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Over mij,

Mijn naam is Sophie en ik ben personal branding en fashion fotografe. Ik heb gewerkt voor merken zoals de Linda en TessV en ook heb ik inmiddels meer dan 250 vrouwelijke ondernemers gefotografeerd.

 

Maar dat was ooit heel anders... Ik werkte ik op een kantoor en was diep ongelukkig! Zo’n hele zakelijke omgeving waar je geen sneakers aan mocht. Ik zocht naar een uitlaatklep en besloot mijn camera maar eens van zolder te pakken.

 

Er ging een wereld voor me open! Ik volgde diverse opleidingen en ontdekte mijn geluk via mijn cameralens. Het fotograferen heeft me inmiddels op prachtige plekken over de hele wereld gebracht!

Your only limit is your mind

Christel-spiekfoto.jpg

Ik had weinig echt goede foto's van mijzelf. De foto's die ik wel had waren oké maar ik was er nog niet heel erg trots op. Ik miste de wauw factor. De reden dat ik weinig goede foto's had was omdat ik het super ongemakkelijk vind om voor de camera te staan. Ik verstijf krijg een gekke blik met als resultaat, hele bijzondere foto's zullen we maar zeggen. Voor mijn nieuwe bedrijf Talentvibes had ik behoefte aan foto's die ik zonder blikken of blozen durf te plaatsen op de socials. Foto's waar ik zelf trots op zou zijn;.Ook voor mijn website had ik mooie, aansprekende foto's nodig.  
 

Al gelijk het eerste telefoongesprek met Sophie merkte ik dat zij echt wezenlijk anders werkt dan veel andere fotografen. Ze is betrokken, oprecht maar daarnaast ook nog eens super professioneel. Ze weet als geen ander dat de helft van de shoot al start vooraf. In de voorbereidingen denkt ze mee over je locatie, haar, make-up en kleding. Ze laat je kennis maken met poseren en dat het heel normaal is om zenuwachtig te zijn. Het moodboard maken vooraf aan de shoot vond ik een grote plus. Hierdoor ga je zelf al goed nadenken over wat bij je brand past. 
 

Aan iedereen die mooie foto's van zichzelf wil hebben. Aan alle mensen die zeggen dat ze nooit mooi op een foto staan. Het kan dus zeker wel! ;-) Met de juiste coaching weet Sophie je precies goed vast te leggen. Precies zoals je bent. Sophie is en mooi mens met een heel groot hart voor haar klanten. Ze weet door kleine dingen precies de juiste klantbeleving neer te zetten. Sophie bedankt!!

 - Christel Hendriks
Life & Business Coach

IMG_3010.jpg
Rev-1.png
B0135427-038D-453F-8D82-5C8FAC575776.JPG
IMG_3011.jpg
IMG_9177.jpg
En toch...

Miste ik nog iets… Toen ik begon met fotograferen had ik geen idee waar ik moest beginnen. Welke niche past bij mij? Hoe positioneer ik me? Wat is een helder uurtarief? Ik zocht een cursus die mij zou helpen als fotograaf maar óók als ondernemer, zodat ik mijn passie ook ná de cursus verder kon ontwikkelen!

 

Die ene cursus heb ik helaas nooit gevonden en daarom besloot ik deze cursus te maken. Een cursus die je verder begeleidt dan enkel de basis van de fotografie. Een cursus die betrokken is bij jouw groei en ook je ondernemersvragen beantwoordt. Dát is mijn cursus Shoot like a Pro geworden.

Fariba-extra-2.jpg