top of page

THE AUTHENTĪC FOTOSHOOT

Dit fotografie pakket is volledig ontworpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en geschikt voor ondernemers die zichzelf high end foto’s gunnen.

 

Door jezelf in de beste kwaliteit te laten fotograferen, straal je dit ook uit naar je klant. Met al één camera klik verhoog jij jouw waarde als succesvolle ondernemer!

Mét high end daglicht fotostudio Lumé Rotterdam

“Focus on where you want to go, not on what you fear.”

Sophie-Studio-7.jpg

Over Sophie

Ik ben een echte Rotterdamse Ram en dat kun je merken. Ik ben doelgericht en heb een “geen woorden maar daden” mentaliteit. Kind van gescheiden ouders en groot fan van pasta met truffel en een glas rode wijn. Ik leerde fotograferen op mijn 12e en zal nooit met pensioen gaan. Fotografie hoort bij me. In mijn podcast deel ik je meer over mijn reis als fotograaf.

I STAND FOR

Editorial vibes

Authenticity

Soul based connections

LONG TERM COLLABS

Minimalism

xxx

"70% van mijn klanten boeken achteraf extra foto's"

Oumaima-2.jpg
Breng jij jouw waarde op de juiste manier in beeld? Of kan het beter, persoonlijker nog echter? Met de juiste fotografie en video kun je een diepere snaar raken bij je klant. Jouw klanten zien jou dan in zijn geheel.
What do you get?
10 bewerkte foto's in hoge resolutie;
Top locatie Studio Lumé
3 Outfits;
Advies in visagie;
Advies in styling;
Advies in poseren;
→ Servicegerichte fotografie
→ Zelf je foto's uitkiezen;
→ Cadeautje na de shoot.

+ Video  optioneel va € 65,
+ Visagie
optioneel va € 145,-


Ben je er klaar voor om visueel in je kracht te gaan staan?
Oumaima-1.jpg
Ik ben een zeer service gerichte fotograaf en dat zie je terug in de fotoshoot. Zoals veel suggesties en begeleiding en veel tips voor een ontspannen stijl. Hiernaast heb ik allemaal geschreven adviezen die ervoor zorgen dat jij je nog meer op je gemak voelt en je foto's nog mooier worden. In mijn portfolio zie je dit terug. 

Sophie is super creatief, persoonlijk en denkt out of the box. Ze weet je door de juiste manier van coaching op zo'n manier te fotograferen dat je mooi over komt op beeld. Sophie is persoonlijk, betrokken en haar stijl is heel passend bij de tijd van nu, waarbij vooral de vrouw heel erg tot haar recht mag komen."

Kind words

VOORDELEN

Hoogwaardige fotoshoot

Ik heb meer dan 5 jaar ervaring en heb meer dan 500 mensen gefotografeerd. Door mijn kennis en ervaring zijn mijn foto's van hoog niveau. Voorheen fotografeerde ik voor magazines, nu bied dezelfde kwaliteit aan voor jouw business! 

A-list locatie

Studio Lumé Rotterdam is een prachtige plek met geweldig daglicht. Alle foto's op deze pagina zijn in deze ruimte studio gemaakt. Genoeg mogelijkheden voor prachtige foto's!

Persoonlijke begeleiding

Deze fotoshoot heet niet voor niets The Authentic. Samen zorgen we ervoor dat de foto's passen bij jouw persoonlijkheid en je dromen binnen jouw bedrijf. Ik coach en begeleid jou,  (doe zelfs ademhalingsoefeningen) zodat je na de shoot supertrots bent op jezelf en de geweldige foto's!

Perks

Bij deze fotoshoot krijg je een heleboel extra's! Zoals: Met korting foto's bij bestellen, een deel van je foto's in wisselen voor video (of tegen meerprijs bij te bestellen) en korting op mijn vaste visagiste (die je normaal nooit krijgt)!
 
Sophie-Studio-1.jpg
Dit is een unieke kans om hoogwaardige fotografie én locatie in te zetten voor jouw bedrijf. Dit is een aanbod alleen voor ondernemers die willen groeien door eersteklas fotografie en video. 

De prijs van de
Authentic Fotoshoot inclusief toplocatie Studio Lumé is € 735,- (excl. btw). Hierbij krijg je 10 met zorg gemaakt en bewerkte foto's in hoge resolutie. Hiernaast is het ook mogelijk een deel van je foto's in te ruilen voor sfeervideo's. 

The Authentic Fotoshoot is inclusief toplocatie Studio Lumé. Hierbij krijg je 10 met zorg gemaakt en bewerkte foto's in hoge resolutie. Hiernaast is het ook mogelijk een deel van je foto's in te ruilen voor sfeervideo's. 

Plan je in de maand mei een kennismaking of vraag je een offerte op, dan krijg je een gepersonaliseerde mini-video cadeau twv € 285,-

GO FOR IT!

pexels-dziana-hasanbekava-5480711.jpg

Do you want more?

Wil je nog meer kwaliteit, service en foto's? Dan heb ik een totaalpakket waarbij je een high end fotoshoot krijgt mét haar & visagie, styling en een toplocatie! Tussen de 40 en 120 high end foto's (Let op, beperkt plek).

 

Klik hier als je interesse hebt in mijn Editorial Traject.

bottom of page