De 20 (😱) beste fotografie tips zonder fotograaf!

Heerlijk in mijn grote oversized trui met een kop thee zit ik naar buiten te staren. Mijn mood typeert zich een beetje als het weer. Grauw en grijs… Wat zoiets kan doen met je humeur. Toch ben ik niet echt een chagrijnige kip- ik ben gewoon Koos Inspiratieloos!

Een paar dagen geleden heb ik daarom aan jullie gevraagd wat jullie graag willen weten over fotografie. Hoe kan ik jullie helpen?

Ik kreeg zoveel verschillende reacties dat ik heb besloten een heel algemene blog te schrijven met alleen maar fotografie tips. Geen geouwehoer van deze troel (me) maar gewoon handige tips die je vandaag nog kunt gebruiken voor je bedrijf, persoonlijke Instagram feed of gewoon leuk voor je oma!


HA! Op deze manier heb je bijna geen fotograaf meer nodig. Een aantal tips heb ik al eerder een keertje benoemd maar zijn super waardevol dat ik ze nog een keertje wil meegeven aan jullie.


Are you ready? Let’s go: