top of page

De shoot van LauraOnlangs fotografeerde ik Laura, Leiderschapscoach. Niet voor de eerste, tweede maar derde keer. De reden hiervoor is dat Laura een jaartraject koos omdat ze maximaal wilde groeien.


En groeien dat gebeurde!


We begonnen met een hele brave en keurige fotoshoot tot de afgelopen keer waar we volledig buiten de lijntjes kleurden, Laura haar vrijheid omarmde en ik het mocht vastleggen.


Wat een krachtige en betrokken vrouw!


Een langdurig traject daagt mij uit als fotograaf om steeds een stukje dieper te gaan. En het daagt mijn liefdevolle klanten uit om hun groei echt onder de loep te nemen! ❤️


Ik ontmoet mensen die een doel hebben maar nog onzeker zijn.


En na een jaar staan diezelfde mensen ijzersterk in hun eigen kracht en in hun bedrijf.


Dat ik, als fotograaf, hier een onderdeel van bent geweest is toch geweldig?

“Ik heb voor Sophie gekozen omdat het voor mij belangrijk was dat ik een persoonlijke klik had met een fotograaf.


Fotografie was op dat moment nog niet gewoon en ik mocht nog veel leren. Sophie gaf me direct een goed gevoel.


Haar fotografie, haar lichte beelden, haar rust. Het was precies de vibe die ik nodig had.


Ik koos een jaar traject omdat ik van tevoren nog niet wist hoe ik wilde groeien en hoe mijn bedrijf eruit zou zien. Juist een langdurig traject gaf me ruimte om te groeien.


Ik kan nu, na het traject, zeggen dat dit werkelijk gebeurt en Sophie me meer zelfverzekerdheid gegeven.


Voor mij was het belangrijk om te groeien, dat voor de lens staan, Ik merkte dat ik met iedere shoot ik groeide. Zowel persoonlijk, als in mijn merk en in mijn zelfvertrouwen.


Een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf. Dit had ik van tevoren niet voorzien! Dat heeft een enorme meerwaarde gehad voor de resultaten die ik dit jaar behaald heb. Daarnaast heb ik een gigantische bak aan foto’s waar ik nog heel lang uit kan putten.” - Laura Romy, Leiderschapscoach.


Stiekem ben ik achter de schermen al aan de slag om mijn pakketten volgend jaar te verhogen. Het fotografie traject OWN IT, dezelfde die Laura heeft geboekt, zal volgend jaar € 3000,- zijn inclusief branding video.


Plan je in 2021 een match-call voor 2022, dán ontvang je mijn fotografie traject OWN IT voor € 1897,-.

Ben je er klaar voor om visueel in je kracht te gaan staan?Te groeien zoals Laura aangeeft “dit traject had mijn bedrijf nodig om te komen waar ik nu ben”. Alleen dit najaar ontvang je eenmalig 10% korting op mijn huidige aanbod als je in 2021 een match-call met mij boekt.


Ik heb nog een paar data in mijn agenda voor een match-call en december is al volgeboekt.


Stel jezelf de volgende vragen:


1. Waar wil je staan volgend jaar?


2. Hoe wil je daar komen?


3. Wat ben je bereid daarvoor te doen?


Je zult nou eenmaal visueel zichtbaar moeten worden om je dromen te realiseren.


Het is het een of het ander.


Of je kiest ervoor om de pijn te verdragen van je dromen niet realiseren of je breekt dwars door de angst van écht zichtbaar zijn – met je eigen unieke mening en persoonlijkheid – heen en realiseert je dromen.


“The choice is yours!” ❤️🔥
Comments


bottom of page