De shoot van... FloorFloor Keereweer, Business Coach:


"Mijn naam is Floor en ik ben Female Business Coach. Ik leer vrouwelijke ondernemers en coaches om te werken vanuit de feminine presénce zodat hun boodschap veel krachtiger overkomt en ze woest aantrekkelijk zijn voor hun ideale klant waardoor ze meer impact, omzet én vertrouwen hebben.


Ik koos voor een fotoshoot met Sophie omdat ik al 2 eerdere sessies met Sophie heb gedaan en de samenwerking erg prettig is en ik super tevreden ben over de resultaten die Sophie levert.


Ik vind dat iedere vrouwelijke ondernemer zou moeten weten wat de Feminine Presénce is omdat dat echt hét grote verschil voor je business kan zijn.


Sophie weet je precies vast te leggen zoals je bent, super authentiek." - Floor Keereweer


Floor en ik gaan way back. Ik spoel terug naar 2018. Ik was net begonnen met fotografie en had eindelijk mijn website af. Floor was een van mijn eerste klanten en ik merkte een hele fijne klik. Sindsdien fotografeer ik Floor, en met liefde!