Een ontevreden klant, what to do?


Ik ben altijd dankbaar als ik een review krijgt. Dat een andere ondernemer even de tijd heeft genomen om jouw bedrijf te helpen vind ik onwijs fijn. Maar ik zou het afschuwelijk vinden als ik dan een review krijgt waarin iemand super ontevreden is!

Heb jij wel eens een ontevreden klant gehad? Dan weet je vast hoe vervelend het kan zijn. Wat ik hiertegen doe? Lees hieronder de review van Amy.


“De fotoshoot verliep heel vlot. Ik had even nodig om erin te komen die middag en daar kreeg ik bij aankomst alle tijd voor. Toen de camera eenmaal begon te klikken ging het weer als vanouds helemaal vanzelf.

De foto’s zijn echt prachtig! Het is precies wat ik wilde uitstralen op de foto’s. Er is goed geluisterd naar wat ik vooraf had aangegeven betreft wat ik nodig had en hoe ik wilde overkomen.

Het was weer heel fijn om met Sophie te werken. Ik vind het fijn dat er naar feedback tussendoor geluisterd wordt of achteraf bij een shoot. Daardoor zie je o.a de groei in onze fotoshoots.