Wat doe ik als MUAH?

Bijgewerkt op: 15 feb. 2021

GASTBLOG GIOLINA:


Hoe zou het zijn als alles klopt? De locatie. De sfeer. Jijzelf? 😍 Mijn naam is Giolina Braun en ik help jou met liefde om jouw ware schoonheid te ontdekken en jou op je allermooist vast te laten leggen tijdens je fotoshoot!


Waarom wil je een make-up artist & hairstyliste bij je fotoshoot als ondernemer? Je bent ervan overtuigd dat je jezelf meer moet gaan laten zien op je website en social mediakanalen. Je hebt goed geld geïnvesteerd in deze fotoshoot, Sophie laat de powervrouw in jouw stralen en legt dit vast. Je wilt er alles uit halen om er op je allermooist uitzien. Je hebt nieuwe kleding aangeschaft en opgeschreven welke shots je sowieso wilt hebben.

Hoe lekker is het dan als je ook ontzorgd wordt op het gebied van haar & make-up? Niet alleen zorg ik ervoor dat je écht op je allermooist op de foto staat, maar je begint ook nog eens ontspannen aan je shoot.


Wat ik belangrijk vind is dat je eruitziet als jouw authentieke zelf. Wie ben jij? Wat wil je uitstralen? Ik zorg dat jij met zelfvertrouwen op je allermooist wordt vastgelegd!