top of page

Wat doe ik als MUAH?

Bijgewerkt op: 15 feb. 2021

GASTBLOG GIOLINA:


Hoe zou het zijn als alles klopt? De locatie. De sfeer. Jijzelf? 😍 Mijn naam is Giolina Braun en ik help jou met liefde om jouw ware schoonheid te ontdekken en jou op je allermooist vast te laten leggen tijdens je fotoshoot!


Waarom wil je een make-up artist & hairstyliste bij je fotoshoot als ondernemer? Je bent ervan overtuigd dat je jezelf meer moet gaan laten zien op je website en social mediakanalen. Je hebt goed geld geïnvesteerd in deze fotoshoot, Sophie laat de powervrouw in jouw stralen en legt dit vast. Je wilt er alles uit halen om er op je allermooist uitzien. Je hebt nieuwe kleding aangeschaft en opgeschreven welke shots je sowieso wilt hebben.

Hoe lekker is het dan als je ook ontzorgd wordt op het gebied van haar & make-up? Niet alleen zorg ik ervoor dat je écht op je allermooist op de foto staat, maar je begint ook nog eens ontspannen aan je shoot.


Wat ik belangrijk vind is dat je eruitziet als jouw authentieke zelf. Wie ben jij? Wat wil je uitstralen? Ik zorg dat jij met zelfvertrouwen op je allermooist wordt vastgelegd!

Sophie en ik werken een aantal jaar met veel plezier samen, wij zijn goed op elkaar ingespeeld. Wij samen zorgen ervoor dat je helemaal ontspannen aan je fotoshoot begint.


Wat kun je van mij verwachten?

  • Vooraf heb ik eerst telefonisch contact met je. Ik wil je graag leren kennen ik wil meer weten over jou en je bedrijf. Wat ik belangrijk vind om te weten is wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Op die manier weet ik hoe ik dat kan vertalen naar haar en make-up. Zodat je je als jezelf blijft voelen en er ook zo uit blijft zien maar dan op je allermooist.

  • Voor de shoot ontvang je van mij de voorbereiding guideline voor de fotoshoot. Daar staan tips in zoals: Hoe je kan ontspannen voor de shoot? Hoeveel dagen van tevoren je haar wassen en verzorgende huidverzorging tips voor de shoot. Dit is onwijs handig en ook na de shoot fijn om te hebben! 🌷

  • Op de dag van de shoot neem ik graag de tijd om met je te bespreken wat ik met je haar en make-up ga doen. Ik hou ook rekening met de kleding die je aan hebt voor de shoot, ik zorg dat de tonen matchen bij de kleur zodat het niet clasht met elkaar maar een eenheid vormt.

  • Indien gewenst maak ik na afloop van de shoot een persoonlijke make-up guide met de producten die ik bij je gebruikt hebt. Deze guide gaat niet in alleen op de producten maar ook op de manieren hoe je het aan kan brengen voor je dagelijkse make-up look met tips en tricks van mij.

Ik heb speciaal voor jou een gratis e-book gemaakt.

Waarom heb ik een e-book voor je gemaakt? Ik hoor van veel van mijn klanten dat ze heel ‘zenuwachtig’ zijn voor hun fotoshoot. Wat heel begrijpelijk is, want het is ook heel spannend. Je investeert een hoop geld en je wilt dat dit ook helemaal aansluit bij jezelf en je branding.

Geloof me! Ik weet hoe spannend een fotoshoot kan zijn. Zeker ook als je meer van jezelf wilt laten zien en een gezicht wilt geven aan je bedrijf.


Met mijn e-book help ik je om met je zenuwen om te gaan voor jou fotoshoot maar ook om te geloven in je eigen schoonheid.


Wacht niet langer en klik de link om mijn gratis e-book te downloaden ‘’Hoe bereid je je voor op een fotoshoot?’’


 

Dit gastblog is geschreven door Giolina Braun mijn vaste make up artist. Samen met haar hulp heb ik prachtige samenwerkingen opgebouwd. Daarom deel ik jullie ook graag het belang van een muah en wat ze voor je kan betekenen. Volg ook zeker haar account: @gbhairandmakeup, ze is super inspirerend.


Vind je het leuk om zelf een gastartikel te schrijven? Ik deel je met 2000 volgers in mijn nieuwsbrieven en op social media.
Comments


bottom of page