Het ‘leed’ dat personal branding heet. Binnen 20 minuten een sterk en persoonlijk merk!
Drie jaar geleden woonde ik voor 4 maanden in Berlijn. Een leuk weetje over mij: Ik studeerde Interior Design en had alle vrijheid van een student. Heerlijk! Ik kan je vertellen, Berlijn is geen vervelende stad om in te vertoeven.


Ik woonde in de wijk Friedrichshain en om de hoek van mijn straat had je een bakkerij. Elke zaterdagmorgen ging ik naar de bakker en hier maakte ik altijd een praatje met de vrouw achter de balie. Dit werd een wekelijks uitje waarin ik mij thuis voelde in een onbekende stad, dankzij de vrouw van de bakker. Ruim 100 meter verder was een Lidl en toch ging ik altijd mijn broodjes halen bij die ene Bakkerij…


Personal Branding is eeuwenoud. Elk bedrijf heeft Personal Branding nodig. Big business of eenmanszaak; het maakt niet uit. Mensen raken geïnspireerd door een verhaal, mensen kopen op gevoel.


Wat de vrouw van de bakker goed deed was haar interesse in haar klanten en haar verhalen over Turkse invloeden en authentieke recepten. Een vrouw met een passie voor koken! Ik mocht altijd iets proeven en kocht toch meer dan ik van p