top of page

In 5 minuten weet jij hoe je meer klanten gaat krijgen door personal branding!Op business events wordt mij vaak gevraagd: “En wat doe jij?” Hierbij komt dus vooral het wat aan bod. Echter, wat vooral belangrijk is, is om te vertellen waarom jij doet wat je doet. Hierbij komt de term personal branding aan bod.


Ik merk dat er de laatste tijd veel vragen binnenstromen over personal branding, maar zegt deze term nou precies? Personal branding betekent in feite gewoon je bedrijf en merk zichtbaar maken.


Waarom Personal Branding:

  • Zichtbaarheid in je bedrijf en merk

  • Je onderscheidt je van je concurrenten

  • Weergeeft visie en strategie

  • Je blijft dicht bij jezelfMy personal branding?

Als klein meisje was ik al aan het knutselen en creatieve concepten aan het uitwerken. Op mijn 7e stond ik al achter de camera en leerde mijn vader mij hoe ik de beste foto’s kon maken. Toentertijd maakte ik vooral foto’s van onze huisdieren of maakte ik kiekjes van mijn opa en oma.


Mensen fotograferen maakt mij gelukkig. De reden hiervoor is dat er ontzettend veel levenslust en kracht verstopt zit in iemands ogen. Er wordt niet voor niets gezegd: “De ogen zijn de spiegels van de ziel.” Het gaat mij dus om het waarom achter een foto, omdat dit een verhaal vertelt over een persoon.


Mijn fotografie bestaat uit het fotograferen van ondernemers. Ik geloof in de kracht van ondernemers, omdat het veel moed vergt om voor jezelf te beginnen. Ondernemers streven idealen na en zijn beslist geen volgers. Het zijn mensen die ergens voor staan en een uniekheid met zich meebrengen. Het waarom achter ondernemers vind ik daarom heel interessant om vast te leggen.


Dàt is mijn personal branding.


Liefs,

Sophie 😊

Oja, in het kader van personal branding. Volg je me al op Instagram? Ik deel regelmatig waardevolle tips die van pas komen voor jouw bedrijf!

Comments


bottom of page